Skip to content

Til musikere/bands

Musik-booking

Vi modtager rigtig mange henvendelser – og det er vi glade for, men de mange henvendelser gør dog også, at vi ikke kan garantere en tilbagemelding til alle. Er du musikere/band så kan du kontakte os på mv@studenterhuset.com.

Hvis ikke du har fået en tilbagemelding, så behøver du ikke rykke os for svar. Vi gemmer alle henvendelser og vender tilbage, når og hvis der kommer en plads til jer i vores koncertkalender.

Husk at din henvendelse skal indeholde en klar beskrivelse af dit arrangement/din musik og også meget gerne links til et website, hvor vi kan streame din musik. Vi modtager ikke mp3-filer eller CD’er.

I Studenterhuset har vi plads til 250 mennesker, men det betyder ikke, at vi forventer 250 gæster til alle vores arrangementer. Vi forventer dog, at du overvejer, om dit arrangement/musik passer ind i Studenterhusets rammer, eller om du evt. skal finde et mindre venue.

Download TECH RIDER

STUDENTERHUSET

Købmagergade 52
1150 København K

Studenterhuset er et af Københavns livligste café-/spillesteder og det mest levende kulturelle og faglige omdrejningspunkt for studentermiljøet i Københavnsområdet.

Back To Top