Skip to content

Language Café

Har du en lidenskab til sprog?
Eller vil du gerne blive bedre til dem? Er du klar på at samtale om sprog og kultur med andre?

Language Caféen finder sted hver anden lørdag fra 15:30-18:00 i Main Hall på 1. sal i Studenterhuset, og er organiseret af dedikerede frivillige.

Her kan du komme og øve dig på forskellige sprog i samtale med dedikerede sprogfrivillige. Hver gang er der et lille tema forberedt – bare for at bryde isen (f.eks. Mad, Hobbyer o.l.), men alle kan sætte deres præg på samtalen. Det er en fantastisk måde at øve sprog på, mens du får nye venner fra hele verden.

Alle, som gerne vil lære eller øve sproget, kan deltage. Det er gratis og du skal bare møde op. Tilmelding er ikke nødvendig.

BLIV FRIVILLIG SPROGVÆRT
Som frivillig bliver du vært for et bord, hvor du vil komme til at snakke med andre på dansk, – eller et andet sprog, du kan flydende.

Undervisningserfaring er ikke et krav – alt du skal kunne, er at snakke med mennesker. Hver vagt varer 3 timer. Det er et krav, at du er studerende, og at du kan tage minimum én vagt per måned.

Som frivillig på Studenterhuset får du en række fordele, som gratis kaffe, særlig rabat i baren, gratis adgang til alle Studenterhusets koncerter, samt et stort netværk af frivillige fra hele verden.

BLIV FRIVILLIG

STUDENTERHUSET

Købmagergade 52
1150 København K
CVR 15617837

Studenterhuset er et af Københavns livligste café-/spillesteder og det mest levende kulturelle og faglige omdrejningspunkt for studentermiljøet i Københavnsområdet.

Back To Top