Gå med i Copenhagen Pride Parade 2019

????️‍???? Lørdag den 17. august fra kl. 11.00 – 17.00 ????️‍????


Vis din LGBTQIA-stolthed og gå med KU til Copenhagen Pride Parade den 17. august

Igen i år deltager Københavns Universitet i Pride Paraden. Og måske bliver vi endnu engang paradens største gruppe, for som altid er både studerende og ansatte er velkomne, og så bliver vi mange. Læg dertil at familie, venner og allierede også er velkomne, og så bliver vi virkelig mange.

Ruten er cirka 3,3 kilometer, og den går som altid fra Frederiksberg Rådhus til Rådhuspladsen. Det præcise starttidspunkt kendes først senere, men vi er klar med glitter, sminkebod og hygge fra kl. 11.00.

Tilmelding HER senest torsdag den 15. august.


Mere musik

Sidste år havde vi en DJ-cykel midt i optoget, og det var en fest! Derfor har vi i år endnu mere musik og forhåbentligt endnu mere fest.

Mangfoldighed er vores budskab

Er I en gruppe, der altid dresser op som flamingoer? Så gør det. Eller har jeres institut lyst til at vise regnbue-fjerene på en særlig måde? I er velkomne. Eller vil du bare nyde at gå hånd i hånd med din kæreste? Dejligt.

For paraden er en fest for mangfoldighed, og måske årets bedste anledning til ikke bare at tale om regnbue-liv, men også vise det i alle sine former. Med andre ord: kom som du har lyst til, udklædt, let-påklædt, fin i tøjet, eller i det du altid går i.

Bliv frivillig

I ugen op til paraden er vi en blandet flok, der konstruerer bannere, pakker sminkeboder og laver udsmykning. Og på selve dagen hopper vi i en gul vest og hjælpe alle med at få en god oplevelse.

Hvis du vil være med på KUs parade-hold, kan du tilmelde dig her

 Come join us!

As students and staff at the University of Copenhagen, you can walk with us in the Copenhagen Pride Parade on:

????️‍???? SATURDAY AUGUST 17th from 11.00 – 17.00 ????️‍????

Show your LGBTQIA pride and walk with us in the Copenhagen Pride Parade!

Once again the University of Copenhagen will participate in the Pride Parade, and maybe once again we’ll be the biggest group there!

All staff and students are welcome, and feel free to bring family, friends and allies too.

The rute will be approx. 3,3 km, and we’ll walk from Frederiksberg City Hall til Copenhagen City Hall Square. The exact starting point will be announced later, but we’ll be ready with lots og glitter, rainbow colored make-up and hygge from 11.00.

SIGN UP HERE before Thursday August 15th


Volunteer?

Would you like to help us make banners, make-up kits and decorations for the Pride Parade? Or maybe help out during the parade as a parade official and make sure that everything goes as planned?

Sign up here and get more information