🏳️‍🌈 Gå sammen med Københavns Universitet i Copenhagen Pride Parade 2022! 🏳️‍🌈
(Eng below)

Vi har glædet os siden 2019, og det er lige nu ekstra vigtigt at vise flaget for mangfoldighed, lige rettigheder og muligheder for alle.

Derfor er Københavns Universitet endnu en gang klar til at invitere studerende og ansatte ved universitetet med til vores optog i Copenhagen Pride Parade lørdag den 20. august 2022.

➡️ Det er ganske GRATIS at deltage i festlighederne!

Vi stiller pynt, ansigtsmaling og flag til rådighed, men du er også meget velkommen til selv at tage flag, bannere og festlig pynt med.

Der kommer som altid også til at være musik i vores del af paraden, og det plejer at være en dag fuld af smil, hygge og sammenhold.

Vi håber traditionen tro på at gøre dette til en festlig begivenhed for alle på KU – og du er velkommen til at tage din partner eller familie med.

Paraden foregår lørdag den 20. august 2022, og der er afgang kl. 13.00 fra Smallegade ved Frederiksberg Rådhus.

>> Husk at du skal møde op ca 45 min før <<

Paraden bevæger sig fra Frederiksberg Rådhus og til Rådhuspladsen og varer ca. 2 timer.

💜 Tilmeldning: https://tilmeld.events/pride2022

Din tilmelding er nødvendig af logistiske årsager. Alle tilmeldte modtager en e-mail med nærmere information i dagene op til paraden.

🏳️‍🌈 Vi glæder os til at se jer alle og til fejre diversiteten på Københavns Universitet. 🏳️‍🌈

Mangfoldighed er vores budskab

Er I en gruppe, der altid dresser op til pride Så gør det. Eller har jeres institut lyst til at vise regnbuen på en særlig måde? I er meget velkomne. Eller vil du bare nyde at gå hånd i hånd med din kæreste sammen med andre fra KU? Dejligt, tag din kæreste med!

For paraden er en fest for mangfoldighed, og måske årets bedste anledning til ikke bare at tale om regnbue-liv, men også vise det i alle sine former. Med andre ord: kom som du har lyst til, udklædt, let-påklædt, fin i tøjet, eller i det du altid går i.