Lost & Found

Det er altid på eget ansvar at passe på dine ting, når du er i Studenterhuset. Men ved lukketid finder vi ofte ting, som er blevet glemt. I løbet af året bliver det til mange hundrede handsker, tørklæder, tasker og mange andre mærkelige ting. Vi har engang fundet en ringbrynje.

For at sikre at glemte ting kommer tilbage til ejeren – og at en venlig frivillig ikke udleverer din glemte MacBook til den forkerte – har vi måttet lave en procedure.

Vi behandler derfor udelukkende forespørgsler om glemte ting via nedenstående formular.

Vær opmærksom på at du ikke kan ringe eller e-maile til os vedrørende mistede ting. Du kan heller ikke få hjælp i Caféen, hvis vi ikke har skrevet til dig, at det glemte ligger til afhentning.

Når vi har modtaget din henvendelse via formularen, vil vi hurtigst muligt forsøge at finde dine ting og vende tilbage med svar – hvad enten vi har fundet det eller ej. Vi besvarer henvendelser mandag og torsdag, men som regel oftere.

Skulle det forsvundne dukke op på et senere tidspunkt; fx fordi en anden besøgende er kommet til at tage det med sig, skal vi også nok kontakte dig. Vi opbevarer glemte ting i to måneder, hvorefter vi giver dem videre til Københavns Hittegodskontor.

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Hvad har du mistet?

Beskrivelse af det mistede item (farve/størrelse/kendetegn)

Hvor har du mistet det?
 Caféen Main Hall (1. sal) Aquarium(1. sal) ved det ikke

Hvornår har du mistet det?

Tidsrum?

Øvrige kommentarer