13
februar
20:00 — 23:00

40kr,
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Vinter Jazz 2020: Mikkel Plough Trio

Mikkel Ploug har som jazzmusiker turneret i over 25 forskellige lande og udgivet en række album på international velrenomerede pladeselskaber.
Nu kan du opleve ham på Studenterhuset til Vinterjazz

———
Døre kl. 20.00
Entré: 40 kr.
———

Mikkel Ploughs seneste album blev udtaget til Grammy-kategorien “Best Instrumental Jazz Album” i 2018, og han turnerede i USA med sin faste trio gennem 15 år med Sean Carpio og Jeppe Skovbakke i 2019.

Hans solo album ‘Alleviation’ har nu over 2 millioner afspilninger på Spotify og hans musik har fundet vej til radiostationer som BBC, New York Public Radio og Deutsche Rundfunk og han har modtaget flere komponistkommisioner fra Statens Kunstfond, udstillet lydværk på Institut for Samtidskunst, Overgaden og hentet international anderkendelse fra sine personlige og melodiske kompositioner. Hans virke tæller samarbejde med en række af hvor tids store musikere og kunstnere i forskelige genre som saxofonisten Mark Turner (US), den klassiske cellist Jakob Kullberg (DK) og koreograf og danser Tilman O’Donnell (US/DE) samt Den Kongelige Ballet og Radioens Big Band.

—————–
Line up:
Mikkel Ploug. Guitar
Jeppe Skovbakke- Bass
Sean Carpio- Trommer

Detaljer

Dato:
13, februar 2020
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
40kr,
Organizer:
Studenterhuset

Events