02
marts
20:00 — 23:30
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
30kr
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Studenterhuset blænder op for en doubleheader, der lyder både støvet, skramlet og gennemført henrivende:

The Devil’s Tiny Chains spiller western/folk og bandet drager til marts ud for at promovere den kommende single “Beggars & Thieves” live i Danmark og Tyskland (forventes udgivet midt februar).
Bandet udgav i 2014 debutalbummet “Where’s The Riot?”, i 2017 udkom “Goodbye Lucky” og The Devil’s er på nuværende tidspunkt igang med indspilningerne til tredje album, “This Short Life”.
——————————————————————————————-
Singvogel har spredt deres egen udgave af rokkenroll og kontrolleret kaos på den danske rockscene siden begyndelsen af århundredet. Men der er stadig rigeligt med peber i bøssen, og gruppen tager i foråret rundt med en række koncerter i kølvandet på albummet Uh Ulvehånd.

Live er Singvogel kendt og berygtede for hæsblæsende og intense soniske udflugter i et knasende, glitrende og intenst rokkenroll-show af fuzz-træblæser-garagetråd. Og med det nye album i bagagen er der trukket tråde til både classic rock og disco.

Anmelderne har blandet andet brugt vendinger som “som Iggy & The Stooges i Storcenter Nord” , “sprogligt surrealistisk og grotesk” og “beskidt bastard af poetisk punkrock”.

Udover pladerne i eget navn, har Singvogel markeret sig med anmelderroste udspil og optrædender i samarbejde med poeten Peter Laugesen.

Detaljer

Dato:
2, marts 2019
Tidspunkt:
20:00 - 23:30
Pris:
30kr
Begivenhed Kategorier:
,
Organizer:
Studenterhuset

Events