28
april
21:00 — 01:00
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
40kr.
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

The Broken Beats + support: Mercyfox

The Broken Beats er tilbage for at slutte det hele! Et vaskeægte comeback a la Frank Sinatra, der havde ikke mindre end otte comebacks.

The Broken Beats har blot taget hul på det første med titlen “The End”. En ikke helt uvæsentlig titel for bandet, der er blevet opløst ikke mindre end fire gange. Meget kan man nå på 17 år, blandt andet 56 bandmedlemmer. “The End” bliver derfor spillet af fjerde generation The Broken Beats, hold Resurrection.

The Broken Beats, som er kendt for at spille i slowmotion live og tabe guitarer på gulvet, har med slutningen The End, begået ikke mindre end fire EP’er.

Kim Munk, opfinderen af The Broken Beats og klassikerne Essentials og The Rules, har i fire år skrevet på en dobbelt plade som tiden løb fra og derfor måtte knækkes over i fire ep’er med seks sange på hver.

Er du til det bløde, skal du købe EP 4. der udkommer i foråret 2020, er du til det hurtige så vælg EP 2. der dukker op i foråret 2019 og er du til starten på slutningen, ja, så vælg EP 1. med udgivelse i efteråret 2018. Hvad der er på EP 3. er en hemmelighed der først bliver afsløret i efteråret 2019.Ved enden har vi alle noget at skulle have sagt, så hvorfor ikke trække det ud…

Supporten denne aften bliver i form af de forrygende, fremadstormende ‘pop trash’ kometer i Mercyfox. Bag navnet gemmer sig Christoffer Hein og Dragut Lugalzagosi, som kalder projektets musik for ‘dance punk’ og lover et hæsblæsende show med masser af energisk larmende guitarer og synthstøj.

ENTRÉ 40 kr. 
Køb din billet i forsalg til 30 kr (+gebyr) her

Detaljer

Dato:
28, april 2018
Tidspunkt:
21:00 - 01:00
Pris:
40kr.
Begivenhed Kategori:
Organizer:
Studenterhuset