06
april
20:00
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
50kr
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

The Broken Beats

[Forsalg: 50,- + gebyr // 65,- i døren]

The Broken Beats er tilbage på Studenterhuset! Næsten præcis et år efter deres uforglemmelige koncert i april 2018, er vi hyper glade for at kunne præsentere The Broken Beats enestående live-show igen.

The Broken Beats er tilbage med deres uforglemmelige og let levende lyd af Whirling Power Pop. Drømmende, sfærisk og helt igennem sentimentalt.

Bandet, med sanger, guitarrist og sangskriver Kim Munk i front, har gennem tiden haft intet mindre end 56 medlemmer. The Broken Beats er blandt andet kendt for fantastiske live koncerter (bla spillet i slowmotion) og radio hitsene ”Essentials” og ”The Rules” og har i 4 år skrevet på et nyt udspil.

Projektet bliver skudt i gang af super singlen ”Eternity”, der kort fortalt handler om at komme fra hvor ingen i grunden ved hvor er, udover det store hele vi er omgivet af.

The Broken Beats har denne gang skruet op for det enkle i det hvirvlende komplekse og gjort musikken til en fokuseret fryd for øret.
Med virkeligheden på spil og evigheden lige i baggrunden er The Broken Beats tilbage med utrolig meget at sku ha sagt, både hvor det gør godt og hvor det gør ondt.
—-
The Broken Beats har indgået samarbejde med det danske selskab Target og til det samarbejde udtaler frontmand sanger, guitarrist og sangskriver Kim Munk.

”Af alle de selskaber jeg har været på igennem tiden med orkestret The Broken Beats – fra Danmark til Tyskland til Japan og alle de cd´r, vinyler, kassettebånd og downloads solgt, er Target det pladeselskab jeg har haft det bedste og mest udbytterige samarbejde med. The Broken Beats’s hovedværk på 4 EP’er skal derfor naturligvis udgives her, og forventningerne til samarbejdet er skruet helt op.”

Detaljer

Dato:
6, april 2019
Tidspunkt:
20:00
Pris:
50kr
Begivenhed Kategorier:
,
Organizer:
Studenterhuset

Events