04
oktober
21:00 — 23:00
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
Gratis
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Indierock fra undergrundens bedste skuffe!

Wildfire Wake startede i sommeren 2011 som et hyggeligt jamming-projekt i Københavns Sydhavn, mellem tvillingerne Lasse og Anders Hammer Holm, og Anders’ studiekammerater Søren Borg og Anders Drachmann. Over det næste års tid begyndte de så småt at skrive egne numre med inspiration fra en bred vifte af klassisk og moderne rock. I foråret 2014 blev Anders Holm Nielsen sat bag trommerne og bandet blev til Wildfire Wake. Musikken er kendetegnet ved ørehængende guitar-riffs, rammende tekster og bandets glæde ved at udforske alle rock-genrens facetter, fra det poppede til det tunge. Knitrende guitarleads og karakteristiske vokaler guider lytteren frem i natten, på en klangbund af kærlighed til især rock fra 70’erne og 00’erne.

SpaceBaby blev dannet i starten af 2015, i hjertet af Aarhus. Kvintettens genre kan bedst beskrives som alternativ indierock med to dråber syre. Med et solidt afsæt i rocken, bringes de bedste elementer fra bl.a. reggae, funk og country i brug, det giver dem et udtryk der er helt deres eget. Musikken skrives i sammenspil, hvor hver medlems smag kombineres til et unikt og iørefaldende udtryk.
Med en forkærlighed for fængslende melodier, bevægende rytmer samt den nutidige elektroniske vibe, lykkes det SpaceBaby, med stor overbevisning, at smelte de to verdener sammen til et unikt univers. Et univers hvor der arbejdes med alt fra fortabt kærlighed til meningen med vores eksistensen.

Detaljer

Dato:
4 oktober
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Organizer:
Studenterhuset