23
november
21:00 — 23:00
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
Gratis
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Studenterhuset LIVE: Sundays + Some Speak Of The Future

SUNDAYS er et nyt, fremadstormende folk-pop projekt, centreret om sangskriver og guitarist, Magnus Jacobsen.

Stilen bygger på singer/songwriter traditionen, med Magnus’ klare vokal og den akustiske guitar i front, løftet op af et simpelt, nordisk inspireret lydunivers.

SUNDAYS live-debutterede på SPOT FESTIVAL 2016, og har siden indgået samarbejde med Skandinavian, samt Iceberg Music Group, som udgav debut-EP’en ‘The Day Will Come’ d. 10. marts.

Foråret stod på 4 officielle SPOT koncerter, hvor bandet udfoldede sig fra største til mindste format. Hvis du kan lide ‘The Tallest Man On Earth’, ‘Asgeir Trausti’, ‘Teitur’ og ‘Fleet Foxes’, så skal du give SUNDAYS et lyt!

SUPPORT: Some Speak of the Future er en indiefolk/”nordicana” duo fra København bestående af Lauritz Carlsen og Astrid Myrup.

I de seneste år har duoen turneret flere gange i Tyskland, mens de har arbejdet på deres kommende fuldlængde album – blandt andet har de samarbejdet med den britiske producer Peter Henderson (Supertramp, Paul McCartney m. fl.).

Some Speak of the Future er lyden af to stemmer, så tæt spundet ind i hinanden, at de af og til føles som én stemme. Forvent både melankoli og temperament i det minimalistiske setup.

Detaljer

Dato:
23, november 2017
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Organizer:
Studenterhuset