11
oktober
21:00 — 23:00
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
Gratis
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

To danske trubaduerer indtager Studenterhuset med deres orkestre. Glæd dig til en aften med:

Morten Skou Andersen & de mennesker han normalt sammenligner sig medskriver om sig selv: “Dræbersnegle; kong Christian V; et kærlighedsbrev til Anders Breivik; spåmænd; ræter; Anholts ørken; ravne; den Afskyelige Snemand; kinderæg, der spår; Velfærd på vej til fotoshooting; en vvs-montør, der møder en rummand. Der er ikke noget, en sang ikke kan handle om. Mortens sange er uden paralleller på musikscenen i dag. Han står for en særegen, sarkastisk samfundskritik og upolerede, personlige fremførelser. Teksterne er på dansk.”

Nicklas Burman er en alsidig sangskriver med et massivt bagkatalog oparbejdet gennem mere end tyve års kærlig brydekamp med det danske sprog. Det er hverdagssurrealisme, måskeromantik og sortsynet optimisme. Burman har tre soloudgivelser bag sig; “celle no 5” fra 2011, “er det mon her?” fra 2015 og pladebogen “En Form For Orden” fra 2018.
Før var Nicklas Burman frontmand i ”Riffelsyndikatet”, som vel bedst kan beskrives som et forsøg på at genindføre den politiske sang i ’00erne pakket ind i old school hard rock. Det lykkedes at tirre A.P.-Møller-koncernen ved først at hedde A.P.-Møller Band og dernæst efter henvendelse fra rederiets juridiske afdeling at skifte navn under stor mediebevågenhed. Riffelsyndikatet indspillede ”skipper Clements Morgensang” til Henrik Marstals projekt ”protestsange.dk” og spillede på Roskilde Festival i 2008.
Nicklas Burman optræder i mange forskellige konstellationer -fra solokoncerter med guitar og harpe til triorock. Med trioen kan man forvente dansksproget rock med stænk af surf, pop og psykedelia. Fælles er teksternes drev frem gennem sprogets hoved- og biveje.

Detaljer

Dato:
11 oktober
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Organizer:
Studenterhuset