17
maj
21:00 — 23:00
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
Gratis
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Malou Zing udsender stemningsfuld debut-EP den 9. marts 2018.
EP’ens titel er ’OUT OF TUNE’, og de fem numre illustrerer Malous egne fortællinger om at arbejde sig igennem en kaotisk tid som særligt sensitiv med omverdenens utallige krav, skrøbeligt selvværd og udfordrende relationer. Men også oplevelsen af, at hun trods brud i den indre verden kan bruge musikken til at komme ud på den anden side – og finde en ny balance. Malou har forstået at vende sit følsomme sind til en indre styrke, hvilket kommer til udtryk på EP’en.

”Jeg har de seneste tre år arbejdet på EP’en og via tekst og musik søgt at udtrykke alt det indeni, som har været ’out of tune’. Jeg har gradvis eksperimenteret mig frem til en ambient dream-pop sound – inspireret af filmisk musik. Efter en intensiv proces er jeg nu klar til at komme ud med min musik og fortællinger – og jeg er superglad, når jeg oplever, hvordan musikken berører mennesker til vores koncerter.”

Malou skrev titelnummeret ’Out of Tune’ på sin ukulele på en altan en sommeraften. Siden har hun arbejdet intensivt på EP’en. Hun står selv for arrangement, komposition og indspilning af vokal, klaver, synth og strygere på hhv. forældrenes loft og i hendes eget hjemmestudie i København Nordvest.

Med på albummet har hun samlet et band af fire stærke musikere, der også er med til at spille den store, pompøse musik live: Tobias Havskov, trommer, Christian Kjærulff, bas, Martin Øland, guitar og Mads Vadsager på synth/comp.

Karoline Ude imponerer med eftertænksomme tekster, levende guitarspil og stærk vokal, som kan tage mælet fra selv de mest garvede ører. Karoline Udes sangskrivning spinder på fineste vis tråde igennem den amerikanske singer/songwriter-tradition, hele tiden med hendes helt særlige og nærmest skræmmende nærværende stemme i centrum.

 

Detaljer

Dato:
17, maj 2018
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Organizer:
Studenterhuset