01
december
21:00 — 23:30
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
Gratis
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Studenterhuset Live: eif / Vinterbarn / Barbara Miranda

Kvinderne claimer deres plads på den danske musikscene disse år. Dette er ingen undtagelse hos Studenterhuset Live, hvor de tre kunstnere eifVinterbarn og Barbara Miranda deler scenen på den første aften i december.

Free entrence // Fri entré

eif
Sfæriske, mørkeblå electronica-produktioner og en dramatisk melodistemme er kernen i eif’s musikalske univers, hvor digitale synth-flader møder stemningsfulde guitarmønstre á la London Grammar.
”Though she might be small in stature, eif has a huge and powerful voice.” – Artists in the Spotlight.

Vinterbarn
Eksperimenterende pop med besnærende melodier og luftige arrangementer. Vinterbarns tekster er dansksprogede og beskæftiger sig med ordspil mellem lys, mørke, kulde og varme. Bandet har eksisteret siden 2012 og har gennemgået en række forvandlinger under vejs. Vi glæder os utroligt meget til at byde Vinterbarns nuværende inkarnation velkommen.

Barbara Miranda
Barbara Mirandas musik bunder i den klassiske singer-songwriter stil med poppede omkvæd, men også markante elektroniske elementer. Akustisk guitar møder således diverse pads og synthesizere. Den velovervejede og meget ærlige lyrik er i fokus hele vejen igennem. Her behandles mange filosofiske emner samt det at være ung. Alt dette er med til at skabe den unikke lyd der hedder Barbara Miranda.

Detaljer

Dato:
1 december
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,
Organizer:
Studenterhuset