17
maj
17:00

Gratis
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Store Valgfest i Studenterhuset

Kig forbi Studenterhuset til en aften i Europas tegn!

Lige om snart er der EU-valg, og det skal fejres! Frivillige fra Europa-Parlamentets Denne gang stemmer jeg-kampagne har i samarbejde med Studenterhuset arrangeret et brag af en fest den 17. maj (Store Bededag).

Aftenen starter med en lille quiz, der tester din EU-viden. Man behøver ikke være en ørn til EU-fakta, for at kunne være med. Der er præmier på højkant. Senere er der øreguf af de to lokale kunstnere White Stone Grove og River Hawthorne.

Når danske River Hawthorne bedes om at beskrive sig selv, trækker let han på smilebåndet, tipper en støvet hat mod vest, kigger dig i øjnene og ytrer i en blød baryton: “Der har aldrig været så meget behov for at introducere nærvær, ro og opmærksomhed til folks fortravlede og forvirrende liv som der er nu. I mine sange, har jeg ikke genopfundet den dybe tallerken; det har jeg ingen intention om. Jeg vil bare fylde den med en stor, rygende portion varm mad. Få, gode ingredienser, gennemarbejdet med kærlighed og dygtigt håndelag.”

White Stone Grove spiller flerstemmig, melodisk rock der små-poetisk fortæller om det helt nære. Luftige, poppede harmonier, møder 70’er inspireret rockguitar og sender dig til et lydunivers, der kunne betegnes som et møde mellem Neil Young og Oh Land.

Et af kælderrock-bandets kendetegn er; at der ikke er nogen forsanger, men at medlemmerne smelter sammen til en enhed af lyd. Lyd der sender dig til afkroge af livet, fortolket at forskellige sangere. White Stone Grove udgiver deres første EP i foråret 2019, indspillet og produceret af Tim Sorensen, her finde du sange som Ivory Tower, Army of Feathers, Wild Horses, Shortes Way og Will we love again.

Det er selvfølgelig også muligt at få dig en god snak om det kommende EU-valg med en af vores frivillige, så du ved hvorfor det er vigtigt at stemme den 26. maj.

Vel mødt – og tag gerne dine venner med!

Detaljer

Dato:
17, maj 2019
Tidspunkt:
17:00
Pris:
Gratis
Organizer:
Studenterhuset

Events