29
maj
17:30 — 19:00

Gratis
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

PLADS til at skifte retning

Har du en fornemmelse af, at du måske ikke er der, hvor du gerne vil være? Måske overvejer du, om du har valgt det rigtige studie eller job? Måske drømmer du om at supplere din uddannelse med noget, som lige nu virker helt sindssygt? Måske har du aldrig rigtig følt at du havde et drømmejob? Eller også har du bare brug for at høre om, hvad det betyder at skifte livsbane.

Uanset hvad, så kom med når Line Rømer fortæller om at skifte fra et velbetalt job i tv-branchen til et liv som selvstændig i Yoga ved Line Rømer med ro i maven og glæde i øjnene.

Onsdag d. 29. maj kl. 17.30 vil hun fortælle om mavefornemmelsen som kaldte på forandring, sine mange overvejelser og om hvordan man finder modet til at ændre retning. Forhåbentligt kan hendes historie inspirere andre til at tænke, at livet sjældent er bundet. Sjældent determineret af de valg, vi allerede har truffet – og at vi kan bryde fri, hvis valgene føles forkerte.

Derfor inviterer PLADS til denne aften, hvor vi kan dele med hinanden, hvad det vil sige at vælge rigtigt – og hvor vi forhåbentlig kan være med til at støtte hinanden i, at det er okay, hvis man ikke har valgt rigtigt første gang.
Det er gratis at deltage og vi serverer både kaffe, te og kage.
Vi glæder os til at se dig!
——————————
Tid: 17.30
Sted: Studenterhuset, Købmagergade 52 i “Main Hall” på 1. sal
HUSK at trykke “deltager” her på begivenheden for at sikre dig en plads.

Har du lyst til at høre mere fra PLADS? Følg med på vores facebook-side, hvor vi hver uge deler tanker om stort og småt!
https://www.facebook.com/visionplads/

Detaljer

Dato:
29, maj 2019
Tidspunkt:
17:30 - 19:00
Pris:
Gratis
Organizer:
Studenterhuset

Events