14
december
16:00 — 20:00
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
Gratis
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

PDH Music presents – Showcase

PDH Music inviterer igen til showcase, hvor man kan opleve nogle af de helt store up and coming artister på den danske musikscene.

** GRATIS ENTRE & GOD JULE-BAR **

– Kajsa Vala:
Dansk-Islandske Kajsa Vala og hendes ualmindeligt velspillende band leverer rock, folk og country vibes med en snært af melankoli, som tilsammen skaber et lydbillede af en anden verden.
https://spoti.fi/2PUw76Z

– Ea Kaya:
Med sin nordiske lyd og velskrevne tekster har Ea Kaya skabt et univers man sjældent ser på dansk grund. I skrivende stund hitter Ea Kaya bl.a. i Australien, og kan se frem til sit danske gennembrud næste år
https://spoti.fi/2KEOPKh

– Aksglæde:
Jacob Aksglæde har efterhånden fundet sig til rette på den dansksprogede pop himmel. Med sit charmerende ydre, sine rammende tekster og velproducerede rytmer leverer han musik, der kommer ud over scenekanten og er svært ikke at danse til.
https://spoti.fi/2P1dLMl

– ZOOKEEPERS:
Denne danske producer duo har ikke kun indtaget Danmark, men har allerede opnået bred international anerkendelse. Med deres hårdtpumpende bass og komplekse produktioner garanterer de altid en fest.
https://spoti.fi/2Kyl5hX

Artifact Collective:
Artifact Collective handler om hengivenhed i Firenze og lange nætter i Nordvest. Deres unikke lyd er karakteriseret af musikalsk kvalitet og skarpe produktioner med organiske elementer – blandt andet med trombone som en del af lyduniverset, der tvinger dit pophjerte til at være ekstra opmærksomt.
https://spoti.fi/2Q05g9W

– Malte Ebert:
Med to singler i ryggen har Malte samlet sig et band. Til foråret kommer der også ny musik. Imens har første single Rather Be ramt imponerende 4,6 mill streams.
https://spoti.fi/2SwZ4CT

– RUMLE:
Rumle Sieling Langdal har med sine sprøde stemme og funky rytmer skabt en lyd der rammer bredt og skarpt, lige ind i hjertekuglen. Musikken og teksterne bærer præg af en seriøs mand med ambitioner, der både kan få folk på dansegulvet og give lytteren noget at tænke over.
https://soundcloud.com/rumlemusic/sets/demoes

– Delahoia:
Rapperen og sangskriveren Delahoia nviterer lytteren ind i et Miami Vice inspireret univers af melodisk trap. Sangene tager dig med på en tropisk ø med Piña Colada i hånden, eller tager dig med til 80´ernes amerikanske narkomiljø og jagten på succes. Delahoia er i forvejen en eftertragtet sangskriver, og har allerede en række succesfulde singler på sit cv, for blandt andet Skinz og Gulddreng.
https://spoti.fi/2rrXPtm

Detaljer

Dato:
14, december 2018
Tidspunkt:
16:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,
Organizer:
Studenterhuset

Events