13
juni
21:00 — 23:00

Gratis
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

 Never Gonna Be Like Sandra + Under Fire Øjne

Never Gonna Be Like Sandra er tilbage!

De københavnske westcoast-inspirerede slacker-folkrock-drenge er klar til at indtage Studenterhuset med deres smittende, iørefaldende og yderst behagelige sange.

Never Gonna Be Like Sandra spiller melodisk, kommerciel 60´er strand-rock. Sangene handler om teenage drømme og ulykkelig kærlighed. Fra en følsom idé på Langeland til en idé om følsomhed i København. Never Gonna Be Like Sandra startede sine dage som et kærlighedsprojekt, som ville mere end ingenting. Vi spiller forståeligt 60’er-pop/rock med et glimt i øjet og varmt sand mellem tæerne. Det betyder charme-banjo, gadedrengekor og simple rim om teenagefølelser – og det er til dig.

Under Fire Øjne skriver det flygtige lys frem med melankolske popperler. Den københavnske sangskriver Peter Brandt har i en årrække leveret smukke, dansksprogede popsange, der med en skinbarlig ærlighed og bevægende melankoli svæver direkte ind i hjertekulen. Nu er han tilbage med projektet Under fire øjne i samarbejde med den talentfulde pianist Janus Rønn Lind.

Sangene kredser om lyset, som noget der samtidig er smukt og grimt, blidt og hårdt. Det handler om den menneskelige sarthed og følsomhed. Sartheden er en måde kroppen nærmer sig og mærker verden på, og sangene udspringer af sartheden overfor det naturlige i dagens lys. Dette bliver til linjer og musikalske stemninger af en poetisk følsomhed, som er typisk i Peter Brandts sang-univers. Samtidig kan sangene manifestere sig i nærmest rå og rammende betragtninger om livets mere formørkede sider. Under fire øjne tager lytteren med på en ny smuk, musikalsk rejse gennem livets farvede lys.

FRI ENTRÉ

Detaljer

Dato:
13, juni 2019
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Organizer:
Studenterhuset

Events