16
december
20:00 — 02:00
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
40kr.
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Lights In the Dark 2017: Workers In Songs + Ohhioh + Lakely (S)

Studenterhusets årlige musikalske jule-honky tonk vender stærkt tilbage: Velkommen til LIGHTS IN THE DARK 2017.

Konceptet er enkelt: Vi holder julestue med knas og gløgg og godter – og formidabel roots, americana og folk rock i ørerne! Igen i år byder vi indenfor til et fantastisk line-up af bands indenfor genrerne. Glæd dig til:

Workers in Songs, som har spillet det meste af Europa tyndt i kølvandet på deres fremragende EP og albumudgivelser “For Grandpa”, “That Glorious Masterpiece” og “Scrapbook”. Kvintetten spiller rowdy og autentisk “folk’n’country”, med catchy hooks, stor indlevelse og smittende energi. Kridt danseskoene og hæv glasset!

Ohhioh, som barsler med ny EP og ny lyd. Gruppen spiller melodisk folk rock med inspirationer fra grupper som Fleet Foxes, Band of Horses, The Thrills m.fl. Det er fænomenal og original sangskrivning som vi her har med at gøre, og der venter uden tvivl Ohhioh en masse spændende rundt om hjørnet.

Lakely er en svensk gruppe, som har helliget sig en moderne bluegrass-instrumentering og enkle, men effektive arrangementer. Lakely brillerer ved at være et hold af virkelig dygtige musikere (og sangere!), og ved at have sans for den gode, uafrystelige melodi.

DØRE KL. 20:00 (Happy Hour indtil kl. 21:00)
SHOW KL. 21:00
ENTRÉ 40 KR. (inkluderer et lod til pakkelotteriet, som finder sted løbende henover aftenen)

Detaljer

Dato:
16, december 2017
Tidspunkt:
20:00 - 02:00
Pris:
40kr.
Begivenhed Kategori:
Organizer:
Studenterhuset