18
november
20:00 — 03:00
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
40kr.
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Hellbound // Vanir + Encyrcle & Remains

Næste udgave af Hellbound er lige om hjørnet, for den 18. november sørger vi igen for, at helvede er løs på Studenterhuset, og denne gang har vi allieret os med Vanir, Encyrcle og Remains.

Vi var så heldige at have Vanir på plakaten til Hellbound #2 helt tilbage i 2013, og vi ved, at de hårdtslående vikinger uden problemer nok skal få mjødet til at flyde i Studenterhuset.

For med et massivt katalog, der spænder fra den lystige, folkelige metal til tonstung dødsmetal, giver Vanir et lydbillede og liveshow, der med en energisk spilleglæde tager publikum på en rejse i vikingernes verden; fra slagmarkens blodige muld til Valhallas sale!
Inden længe går Vanir desuden i studiet for at indspille deres femte album, og vi kunne ikke være mere spændte på igen at opleve dem i Hellbound-regi

Odenseanske Encyrcle er garant for speedmetal perfekt til midnatstimen, hvilket de senest får bevist på dette års EP “Burning Child”. Deres retrotilgang til musikken leveres stilsikkert med frenetiske soloer, gallopperende riffs og en satans stærke melodier.
Forvent et romantisk blik tilbage i tiden, men med uforlignelig, moderne kant.

Spørger du roskildensiske Remains, hvad man kan forvente sig, når de går på scenen, vil de sikkert selv svare, at de spiller fitnessrock med elementer fra de mere melodiske, tunge bands som Red Fang, Mustache og Ibens.

Det er simpelt, hurtigt og hårdt, og fuck om man spiller lidt forkert, bare det går stærkt. Det hele leveres desuden med mord i øjnene og en energi som havde hvert bandmedlem et heksehyl i røven! Med andre ord; balls-out rock’n’fucking roll!
P.S. Hvis du ikke har en knallert, så køb en, for den må man gerne have med til deres shows.

Billetterkan købes i forsalg til 40 kr (+ gebyr) inkl. 1 gratis fadøl her

Følg desuden med både her og på Hellbounds Facebookside for mere info.

Vi ses!

Detaljer

Dato:
18, november 2017
Tidspunkt:
20:00 - 03:00
Pris:
40kr.
Begivenhed Kategori:
Organizer:
Studenterhuset

Events