15
juni
20:00 — 02:00

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

 Folkamok! Lekarerätten / Duo Beerten/Finsson / Charlies Blåhval

SÅ KØRER VI IGEN!

FOLKAMOK er tilbage med endnu en fest med masser af sommervibes, hvor I kan høre noget af det mest lækre folkemusik til en billig penge!

Vi har hentet lidt ind fra nær og fjern med spritny lækker folkemusik fra Sverige, masser af groove/folk fra Belgien og Færøerne og en vaskeægte bigband-New-Orleans-jazzFEST

LINEUP
———————————-

LEKARERÄTTEN (SE)

Lekarerätten spillede sidst hos os til FOLKAMOK! 10.0 til et BRAG af en jubilæumsfest! Deres musik består af nyskrevne melodier, der tager udgangspunkt i nordisk folkemusik. Undervejs bevæger de fire unge musikere sig dog også ind i andre verdener, og kommer i nærkontakt med blandt andet jazz, pop og verdensmusik. De stærke melodier løftes op af spændende rytmer og energiske improvisationer, og de musikalske spilleregler brydes gang på gang. Glæd jer til aftenens svenske input – vi kan love for, at det bliver lækkert!

Olof Kennemark- Fiddle
Albin Broberg- Cittern
Oskar Lindström- Piano
Anton Johansson- Percussion

DUO BEERTEN/FINSSON (BE/FO)

Med Beerten/Finsson kan I opleve et eklektisk samarbejde mellem to unge musikere fra to forskellige traditioner. Oscar Beerten på violin og hardangerfele og Ragnar Finsson på guitar og stomp box bringer nordisk folkemusik ind i det 21. århundrede med en hårdtslående punkattitude. Musikken består af egne kompositioner såvel som gennemarrangerede trad. tunes over improviserede soli. Al musikken har dog rod i traditioner, hvilket gør det til en helt unik oplevelse.

Oscar Beerten – Fiddle, hardangerfele
Ragnar Finsson – Guitar, stomp box

CHARLIES BLÅHVAL (DK)

Charlies Blåhval er et New Orleans-inspireret, funky brass band! Bandet består af en stor (!) blæsersektion krydret med en groovy rytmesektion, flotte pailletter og vibes, der sender tankerne i retning af gaderne i New Orleans. Der er masser af soli og tunge riffs, og hvis I er heldige finder de deres indre rapper frem og spytter rim ud over scenekanten.

Arrangementet er støttet af:
TEMPI & DJBFA / Komponister og Sangskrivere

Detaljer

Dato:
15, juni 2019
Tidspunkt:
20:00 - 02:00
Organizer:
Studenterhuset

Events