21
april
21:00 — 23:00
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
Gratis
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

EtNOIR + TSAR

etNOIR er melankolsk og dyster elektro rock med international lyd, gode tekster bevægende i et anderledes sang univers. Interessant og anderledes musik som ikke før er hørt i DK.

etNOIRs første plade er netop udkommet og det er bl.a. sangene fra den bandet spillet live.

Morten Nørgård: Lead vokal og guitar
Casper Dybdahl Guitar og vokal
Rasmus Visti: electro beats, samples, bas og vokal

—————–

There’s Something About Records er et nyt musikalsk projekt fra Søren Holst Frøkiær (Marvins Revolt, The Binnacle List, No Light m.fl.):
”Sangene opstod i kølvandet på mit forrige band The Binnacle List, hvor jeg skrev en stor del af sangene. Jeg oplevede at sangene bevægede sig i en anden retning, som jeg, efter bandets endeligt, blev nødt til at forfølge. Det endte med en større bunke sange, der strittede i mange retninger, men alle sammen lød helt rigtigt.”

5 af disse sange blev udvalgt og i efteråret 2017 indspillet i Ballade Studios på Nørrebro, med hjælp fra Jacob Bonnerup (The Binnacle List, Bror) på bas og Mads Richter (Halshug, Riverhead) på trommer, som også udgør besætningen i live-regi.

Teksterne kredser om emner som tabt (og genvunden?) kærlighed, gamle venskaber, og det at finde sig selv igen i 30’erne, efter ungdommens fremdrift er på retræte.

Lydmæssigt nikkes der respektfyldt til nogle af 1990’ernes store albums.

“Navnet til projektet illustrerer den følelse man får når man genbesøger de albums der har gjort allermest indtryk i ens liv.”
Første udspil fra en EP der udkommer i løbet af foråret 2018, er ude nu på Spotify og lignende streamingtjenester.

Fri entré.

Detaljer

Dato:
21, april 2018
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Organizer:
Studenterhuset