25
januar
21:00 — 23:00
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
Gratis
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Esben & The Beautiful Addiction + support: The Victim

En aften i den melodiske sangskriver/folk rocks navn!! Glæd dig til at opleve:

Esben & The Beautiful Addiction, med sangskriver Esben Hegelund i front for tropperne. Bandet startede som et soloprojekt i 2015 efter at sangskriveren, ’Esben Hegelund’ havde været en del af folk- duo´en ’My Secret Place’.

Efter 3 år med udgivelser af 3 EP´er, et hav af jobs i bl.a. London, Manchester, Brighton, Berlin, og Barcelona besluttede duoen at trække stikket og fokusere på andre projekter. Kort tid efter præsenterer ’Esben Hegelund’ et par demoer på nettet, der bl.a. var i blandt ugens anbefalinger af redaktionen på Karrierekanonen.

De nye sange bar præg af en større og lidt mere rock’et lyd end det folk univers, han før bevægede sig i og Esben forsøgte derfor at samle et hold musikere.

’Esben & The Beautiful Addiction’ blev hurtigt en realitet. Esben & The Beautiful Addiciton inviterer lytteren med på et nostalgitrip tilbage til alt det bedste fra 60´erne – rockens guldalder. Gruppen forener en stilren retrorock lyd med et eget og moderne udtryk. Nogle har kaldt stilen en blanding mellem Oasis og Beach Boys, mellem John Lennon og Pete Doherty, selv kalder de den Folk ’n’ Roll.

The Victim Med sin guitar, sin stemme og en parade af hjerteskærende tekster, har The Victim efterladt publikum mundlamme til sangskriverens følelsesladede koncerter.

27-årige Kenneth Nefling, som er manden bag navnet, er nu klar med sin første EP med titlen ”Letting Go”, som er blevet til ved hjælp af nogle af landets dygtigste studiemusikere, og med inspiration fra folk-musikkens enorme sangskat.

Førstesinglen ”Bluebird” er allerede blevet taget godt imod af Danmarks Radio P4 og om selve EP’en skriver musikmagasinet 33Plus bl.a.: ”Det er således et åbenlyst talent, der nu endelig springer ud, og 33Plus ser ingen grund til at albummet ikke kan ramme musikhjerterne hos et publikum, som med selvfølgelighed lytter til musik af f.eks. Passenger, Ed Sheeran, Jason Mraz og Josh Ritter.”

FRI ENTRÉ // FREE ENTRY

Detaljer

Dato:
25, januar 2018
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Organizer:
Studenterhuset