13
juli
13:00 — 14:00

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

CH JAZZ: Vulture Forest

Den danske guitarist Kristoffer Vejslev studerer på konservatoriet i Amsterdam. Her har han dannet gruppen Vulture Forest sammen med sydafrikanske James McClure på trompet, slovenske Luka Becic på bass og svenske Love Ekenberg på trommer. Det er ikke kun besætningen der har et internationalt snit. Musikken har også en international karakter. Det er flydende, modal og ambient jazz. Filmisk jazz, hvor musikernes egoer træder tilbage og i stedet smelter sammen til et kollektivt hele. Hvis man f.eks. godt kan lide Jakob Bro eller Jakob Sørensen er man havnet det rette sted.

Vulture Forest bor i grænselandene mellem den lykkelige og det melankolske, det rolige og det ængstelige. Dette giver genlyd i deres selvbetitlede sang, Vulture Forest – en ode til skoven, men også en henvisning til det uundgåelige travle liv i vores århundrede.
Den består af en meditativ guitarmelodi modsat af et aggressivt akkompagnement fra trompet, trommer og bas. Sangen Flere Lysår Væk udtrykker et lignende ønske om indre ro, men her smelter musikerne sammen i et drømmende, næsten naivt miljø. Vulture Forest stræber efter at skabe virkelig ærlig musik ved hjælp af en betroet bond skabt blandt musikerne, der tillader spontanitet, legesyge og giver hver musiker masser af plads til at udtrykke deres ideer….


Line up:

  • Kristoffer Vejslev – guitar/compositions
  • James McClure – trumpet
  • Luka Benčič – double bass
  • Love Ekenberg – drums

Detaljer

Dato:
13, juli 2019
Tidspunkt:
13:00 - 14:00
Organizer:
Studenterhuset

Events