12
juli
20:00 — 03:00

50kr.
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

CPH JAZZ: HÉRÖ x Whiskeyordnen

Hérö spiller en eksplosiv cocktail af verdensmusik og alternativ jazz/rock. I højsædet er den gode og fængende melodi, der pryder de dynamiske og afvekslende kompositioner og skaber en helhedsoplevelse af højeste kaliber for lytteren.

Bandet har eksisteret siden 2009 og har spillet en lang række koncerter i det danske land, hvor de har udmærket sig med vanvittige, dansevenlige og ekstremt publikumsvenlige performances.
Hérö har hidtil udgivet et fuldlængde album og tre EP´er, hvorpå bandet også har haft
fornøjelsen af at samarbejde med en række dygtige vokalister som fx Barbara Moleko, Joseph Agami, Blacc El og Elias(US).

Hérö fejrer denne aften udgivelsen af bandets fjerde EP, der rummer alt fra steel- drum baseret afro til tungt groovende hip-hop, balkanswing, højlandsmusik og ekvilibristiske soloer af højeste karat. Med sig på scenen er bl.a. den SPOT-aktuelle
rapper BLACC EL og Chrellefar.

Don´t miss out!!

Whiskeyordnen
Whiskeyordnen indtager scenen med forrygende og swingende musik, der altid formår at skabe en kogende kedel af festglade mennesker. Musikken bærer præg af den festglade power-funk, balkananiserede lyde og et inviterende lydkaos, men henter inspiration fra hele det musikalske spektrum.

Alle de fede dansegenrer blandes i et virvar af rytmer, toner, farver og tapetklister. Det er umuligt at stå stille, når frontmanden først har smidt bukserne og slynger rundt med præstekjoler og aspargessuppe.

Detaljer

Dato:
12, juli 2019
Tidspunkt:
20:00 - 03:00
Pris:
50kr.
Organizer:
Studenterhuset

Events