24
September
21:00 — 23:30
Studenterhuset
Købmagergade 52

1150 KBH K,
Free
Loading Events
  • This event has passed.

STUDENTERHUSET LIVE: Esben Kronborg (DK) & Graham Weber (US) + support: Esben Hegelund

Esben Kronborg og Graham Weber mødte hinanden i House of Songs i Austin Texas i september 2014 og der var øjeblikkelig en god kemi imellem de 2 sangskrivere og inden længe havde de skrevet deres første sang sammen og lagt planer om den tour der nu er en realitet. De har begge hjemme i den amerikanske sangskriver tradition, men samtidig er de ikke bange for at lege med traditionerne og virkemidlerne, så de begge fremstår som selvstændige sangskrivere med noget på hjertet.

Graham Weber er en amerikansk sanger og sangskriver som med 3 fuldlængde plader har markeret sig i det amerikanske sangskrivermiljø som en ærlig og dygtig lyriker, som samtidig formår at tage den traditionelle amerikanske sangskrivning nye steder hen. Han har rejst og turneret USA tyndt både med band og solo med sin guitar under armen, men har nu slået rødder i Austin, Texas.

Horsensianske Esben Kronborg har siden 2010 spillet over 250 koncerter i eget navn og optrådt på Smukfest, Jelling, Skagen og Samsø festival. Med to EP’er i bagagen udgav Esben Kronborg sit debutalbum ”Trumpets” i oktober ’14, der er blevet flot modtaget af såvel radio som anmeldere. Med inspiration fra den amerikanske singer-songwriter scene, har Esben med sin markante stemme, markeret sig som en artist, der er ”kommet for at blive” (Gaffa).

SUPPORT: Esben Hegelund var tidligere den ene halvdel af folk’n’roll-bandet My Secret Place, men er nu klar med eget materiale og i eget navn.

Details

Date:
September 24, 2015
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
Free
Organizer:
Studenterhuset