Open/Close Menu Velkommen til Studenterhuset

Studenterhuset søger praktikant til kommunikation

Har du styr på SoMe, web-redigering og grafisk arbejde? Og kan du kommunikere fejlfrit på engelsk? Så er det dig, vi leder efter.
Studenterhuset i København søger en dygtig akademisk praktikant, der skal være med til at skabe fed og fængende formidling af vores projekter og events.

Du skal være klar på at tage styring på flere af vores social media-kanaler og hjemmesider, kunne tænke strategisk og generelt kunne bidrage med din viden og indsigt i kommunikation. Du skal desuden kunne kommunikere fejlfrit på dansk og engelsk. Til gengæld lover vi, at du bliver en del af et engageret sekretariat, får masser af hands-on erfaring og sparring og udvikling under din praktik.

Du skal helt præcist arbejde med:

 • Studenterhusets Welcome to CPH-Facebookside (www.facebook.com/welcometocph), som du bliver tovholder på. Du skal skabe en spændende og interagerende strategi og sørge for at poste relevant indhold på siden på engelsk. Sideløbende skal du også administrere indhold på websitet www.studycph.dk.
 • KUs Forårsfestivals-Facebookside (www.facebook.com/kufestival), hvor vi som medarrangør løbende kommunikerer ud om den kommende festival den 5. maj 2017 for alle KU-studerende og -ansatte. Du skal derudover være med til at skabe og administrere en ny hjemmeside for KUs Forårsfestival.
 • Lave grafisk materiale både plakater, flyers mv. til tryk og digitalt til web og SoMe.
 • Bidrage med at løse mindre praktiske opgaver i sekretariatet sammen med resten af holdet.

I løbet af praktikken får du derfor erfaring med:

 • Webkommunikation – herunder hjemmesideredigering og billedredigering
 • Sociale medier – mest facebook og instagram
 • Strategisk kommunikation og processerne bag eventformidling
 • Arbejdsgangene i en non-profit organisation og bag en stor festival med mange forskellige elementer

Vi leder efter en person, der:

 • Har interesse for og erfaring med kommunikation – meget gerne med speciel interesse for sociale medier
 • Kan arbejde selvstændigt og har masser af kreative idéer
 • Er omstillingsparat og i stand til at samarbejde med mange forskellige typer af partnere
 • Kan kommunikere fejlfrit på dansk og engelsk

Du vil få masser af sparring med Studenterhusets kommunikationsansvarlige Marie, og du vil med garanti være endnu bedre udrustet til at varetage forskellige kommunikationsopgaver, når du er færdig med din praktik.

Det bliver et praktikforløb med fart på, og det er derfor vigtigt, at du er vant til at arbejde med mange bolde i luften og er klar på en udfordring eller to.

Du kan forvente en arbejdsplads med højt humør og afslappet omgangstone. Du vil lære det københavnske studentermiljø ekstraordinært godt at kende, og du vil skabe netværk på tværs af næsten alle tænkelige skel.

Praktikstillingen er ulønnet og på ca. 30 t pr. uge i fire måneder fra cirka 1. februar – 1. juni 2017. Arbejdet tilrettelægges fleksibelt og tager højde for at du kan følge din uddannelse m.v.

Du vil i det daglige skulle referere til Studenterhusets kommunikationsansvarlige Marie Skjelbo Justesen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marie på tlf. 93565207 eller på e-mail: msj@studenterhuset.com.
Send din ansøgning til Marie inden den 31. december 2016. Vi afholder løbende samtaler med mulige kandidater.


Studenterhuset er studiemiljøorganisationen ved Københavns Universitet.
Som selvstændig forening driver vi de studerendes eget hus ved foden af Rundetårn og aktiviteter på tværs af campusområderne.
Vi udvikler velkomst- og studiemiljøaktiviteter for danske og internationale studerende; bl.a. debatter, koncerter og foredrag, mentoruddannelsesprogram, Immatrikulation og Forårsfestival, loppemarked, byvandringer, filmklub og meget andet.

© 2015 Studenterhuset | Made with love.
Top
Follow us on: