Open/Close Menu Velkommen til Studenterhuset

KU´s studerende er klar med årets TAP-pris 2016

I maj sidste år uddelte de studerende fra Københavns Universitet for første gang årets TAP-pris på KUs Forårsfestival. 
I et vanskeligt år som 2016 er det måske endnu vigtigere end nogensinde, at vi husker at påskønne hinandens indsats. TAP-prisen er de studerendes fejring af alle de TAP’ere, der hver dag bidrager med en særlig indsats for at gøre KU bedre for os alle sammen. Prisen finansieres og uddeles af de studerende selv.

Studenterhuset og Studenterrådet er nu klar til at modtage indstillinger fra de studerende, så TAP-prisen kan blive uddelt på dette års Forårsfestival i Studenterhuset den 20. maj 2016. (læs mere om Forårsfestivalen på facebook.com/kufestival)

Sidste år indstillede mere end 300 studerende i alt 19 forskellige kandidater til TAP-prisen 2015. Prismodtagere blev eksamenssekretær Helle Abbasi fra IKK og studiemiljøkoordinator Bente Markussen fra Niels Bohr Instituttet. De fik begge mange flotte ord med på vejen fra de studerende.

Indstil dem, som gør en forskel

Vis din anerkendelse og indstil den gruppe af TAP’ere eller den enkeltperson, som du synes, gør den største forskel for dit studieliv eller for KU generelt.

Det kan være studievejledere, der altid har overskud, når man er faret vild i studieordningen, eksamenssekretærer, der sørger for at få tilmeldt alle til eksamen, når KU-net driller, eller betjentene der lige bliver en time ekstra til et arrangement, og som måske også ser igennem fingre med, at bordene ikke helt står, som de skal dagen efter. Eller måske nogen, som man ikke lige møder i det daglige, men som gør forskel?

Hent indstillingsskemaet her og send det til kontor@studenterhuset.com inden den 27. april kl. 12.00.

Herefter vil en priskomité bestående af studerende udvælge årets prismodtagere.

.

© 2015 Studenterhuset | Made with love.
Top
Follow us on: