Open/Close Menu Velkommen til Studenterhuset

Det er med dyb beklagelse, at vi må fortælle jer, at KU’s Forårsfestival 2016 er aflyst.

Københavns Universitet skal spare 300 mio. kr. i 2016, så Universitetsledelsen har besluttet, at der ikke skal afholdes Forårsfestival i 2016. En række andre sociale aktiviteter afholdes heller ikke i 2016.
I selve Festivalgruppen er vi naturligvis endnu mere kede af det. Vi har arbejdet på festivalprogrammet siden juni, og vi havde ærligt talt noget ret fantastisk i støbeskeen.
Vi glæder os til gengæld til at vende tilbage med en fantastisk festival i 2017 – og så vil vi gøre vores bedste for at skabe både hygge, tværfaglige møder og fest i Studenterhuset indtil da.
Vi håber, I vil være med til at gøre det samme ude på jeres studier og fakulteter!

Studenterhuset søger praktikant til planlægning og afvikling af KU’s Forårsfestival 2016

Vil du være med til at lave det største samlede event på Københavns Universitet? Vi søger en akademisk praktikant med erfaring og interesse for eventplanlægning og -afvikling.

KU’s Forårsfestival er det største, samlede event i KU’s historie. D. 20. maj 2016 vil 15.000-20.000 studerende og ansatte fra Københavns Universitet samles til en dag med fagligt-sociale aktiviteter og et omfattende musikprogram præsenteret fra tre store scener.

Som praktikant vil du komme til at arbejde indgående med planlægning og afvikling af festivalen. Du vil få ansvar for en del af den kæmpe produktion som KU’s Forårsfestival er og det er helt afgørende, at du er i stand til at have mange bolde i luften på én gang og sørge for at ingen af dem lander på jorden.

Du får erfaring med:

  • Event-management, herunder produktion
  • Kontakt til en lang række aktører: kunstnere, bookingagenter, studenterforeninger m.m.
  • Kulturformidling
  • Arbejdsgangene i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation

Vi leder efter en person, der:

  • Har interesse og erfaring med event-management, gerne fra andre festivaler
  • Arbejder struktureret
  • Er omstillingsparat og i stand til at samarbejde med mange forskellige typer samarbejdspartnere

Vi tilbyder en udfordrende praktikplads i en spændende organisation med engagerede og hjælpsomme kolleger.

Du kan forvente en arbejdsplads med højt humør og afslappet omgangstone. Du vil lære det københavnske studentermiljø ekstraordinært godt at kende, og du vil skabe netværk på tværs af næsten alle tænkelige skel.

Praktikstillingen er ulønnet og på ca. 30 t pr. uge i fire måneder fra den 1. februar – 1. juni 2015. Vi er naturligvis fleksible omkring din mulighed for at følge uddannelse m.v.

Du vil i det daglige skulle referere til Studenterhusets aktivitetskoordinator Klaus Peter Nielsen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Klaus på tlf. 31697673 eller på e-mail: kpn@studenterhuset.com.

Send din ansøgning inden den 2. november 2015 til Klaus.


Studenterhuset er den største studiemiljøorganisation ved Københavns Universitet. Som selvstændig forening driver vi de studerendes eget hus ved foden af Rundetårn. 

Vi udvikler velkomst- og studiemiljøaktiviteter for danske og internationale studerende; bl.a. debatter, koncerter og foredrag, mentoruddannelsesprogram, Immatrikulation og Forårsfestival, loppemarked, byvandringer, løbe- og filmklub.
Studenterhuset vokser i disse år, og påtager sig mange nye opgaver i det københavnske uddannelsesmiljø.

KU’s Forårsfestival er det største samlede arrangement på Københavns Universitet og er et samarbejde imellem Studenterhuset, Studenterrådet v. KU og Københavns Universitet.

For mere information om Studenterhuset se www.studenterhuset.com // www.kufestival.dk // https://www.facebook.com/kufestival


© 2015 Studenterhuset | Made with love.
Top
Follow us on: