Language Café

Har du en lidenskab til sprog? Eller vil du helst bare øve dem? Er du klar på at dele dit sprog og kultur med andre internationale mennesker?

Language Caféen finder sted hver anden weekend i Main Hall på Studenterhuset, og er organiseret af dedikerede frivillige.

Som frivillig vil du være vært for et bord, hvor du vil komme til at snakke med andre på dansk, – eller et andet sprog, du kan flydende.

Alle, som gerne vil lære eller øve sproget, kan komme hen og føre en samtale med dig og de andre deltagere.

Hver gang vil der være et lille tema forberedt – bare for at bryde isen (fx Mad, Hobbyer osv.), men alle kan sætte deres præg på samtalen. Det er en fantastisk måde at dele dit eget sprog og kultur på, mens du samtidigt får nye venner fra hele verden.

Undervisningserfaring er ikke et krav – alt du skal kunne, er at snakke med mennesker. Hver vagt varer 3 timer, og Language Caféen foregår hver anden lørdag fra 15:00-18:00.

Det er et krav at du er studerende og at du kan tage minimum én vagt per måned.

Som frivillig på Studenterhuset får du en række fordele, som gratis kaffe, særlig rabat i baren og gratis adgang til alle Studenterhusets koncerter.

Vil du være med? Send en mail til languagecafe@studenterhuset.com, og fortæl os hvorfor lige netop du vil være en fremstående sprog-vært.