Meld dig som projektudvikler til Studenterhusets Projekthus – et gratis projektforløb for studerende

Vil du være med til at skabe nye projekter for studerende? Har du lyst til at møde inspirerende oplægsholdere og få ny viden inden for idégenerering, konceptudvikling og projektledelse? Så skal du søge om at blive en del af årets projektudvikler-team i Studenterhusets Projekthus.

Hvad er Projekthuset?

Studenterhusets Projekthus er de studerendes kreative værksted. Her får studerende redskaberne til at afprøve nye idéer og omsætte dem til virkelighed. Projekthuset skaber rammerne for at studerende kan møde hinanden på tværs af fakulteter og universiteter og sammen skabe konkrete projekter. I år tager projekterne udgangspunkt i FN’s verdensmål om kvalitetsuddannelse, bæredygtige byer og lokalsamfund og ansvarligt forbrug og produktion, og vi vil prøve at forstå, hvordan vi som studerende kan finde virkelighedsnære og håndgribelige løsninger på store problemstillinger.

Hvad kan Projekthuset tilbyde dig?

Projekthuset tilbyder et intensivt 12-ugers forløb fra 13. februar til og med 4. maj 2019. Som projektudvikler i Projekthuset får du undervisning og praktisk erfaring inden for:

  • Idégenerering og konceptudvikling
  • Projektarbejde og -ledelse
  • Fundraising, markedsføring og forretningsmodeller

På forløbet vil du modtage undervisning og høre oplæg fra kompetente fagfolk, der alle har stor erfaring og arbejder med projekter til dagligt – tidligere oplægsholdere tæller bl.a. Lea Korsgaard fra Zetland, Uffe Elbæk fra Alternativet og Olav Hesseldahl fra Ungdomsbureauet. Den viden du opbygger undervejs i forløbet bringes i spil, når du i samarbejde med de andre projektudviklere skal udvikle og gennemføre et konkret projekt.

Projekthuset bliver en succes, når …

  • Du har et ønske om at skabe værdi i fællesskab med andre studerende på tværs af uddannelse og faglighed
  • Du sammen med din gruppe lancerer et projekt, som taler ind i FN’s verdensmål
  • Du tør udfordre dine kreative evner inden for projektudvikling og går herfra med konkrete redskaber

Ansøgningsfrist: Søg via dette link senest fredag d. 1. februar 2019 kl. 23.59

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os gerne på studenterhusetsprojekthus@gmail.com.

Praktisk information

Hvem Projekthuset henvender sig til studerende og unge, så hvis du er på vej mod uddannelse eller netop er blevet færdig, er du selvfølgelig velkommen. Du behøver ingen forudgående viden om projekter og projektudvikling for at melde dig til, og deltagere fra alle universiteter, institutter og fakulteter er velkomne.

Hvornår Vi mødes ca. én gang om ugen til oplæg og workshop. De fleste dage vil Projekthuset foregå kl. 17-21. Datoerne er: 13. februar, 16. februar, 20. februar, 27. februar, 6. marts, 13. marts, 20. marts, 27. marts, 3. april, 10. april, 24. april, 4. maj.

Hvor meget Forløbet er helt gratis

Hvor Studenterhuset Købmagergade 52, 1150 København K

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venlig hilsen

Projektlederne Julie, Freja, Signe, Kristine, Tora og Simone

Ansøgningsfrist:
Søg via dette link senest søndag d. 10. februar 2019 kl. 23.59

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os gerne på studenterhusetsprojekthus@gmail.com


grafik blaa