Filmklub

Elsker du en doven søndag med gode film og varme popcorn, eller elsker du bare film og tv-serier i det hele taget? Og vil du være med til at give studerende mulighed for at kunne nørde film sammen?

Som frivillig i filmklubben er du med til at lægge program for semesteret, afvikle filmaftener og lave PR for vores filmaktiviteter. Du vil arbejde sammen med en fantastisk gruppe filmentusiaster, og du bliver tilmed en del af Studenterhusets samlede frivilliggruppe med alt hvad det indebærer af sociale aktiviteter, sjov og ballade.

Der er altid plads til nye idéer i gruppen, både når vi planlægger semesteret, men også undervejs, hvis nu man får lyst til at holde et mindre, mere spontant event. Det vigtigste er bare, at du har lyst til at bidrage med idéer, arbejdskraft og godt humør i arrangørgruppen.

For at blive frivillig i filmklubben skal du være studerende og kunne deltage i 3 aktiviteter pr. semester, men er selv med til at bestemme hvornår.

Som frivillig på Studenterhuset får du en række fordele, som gratis kaffe, særlig rabat i baren og gratis adgang til alle Studenterhusets koncerter.

Send en mail til volunteer@studenterhuset.com, hvis du har lyst til at være med.