Skip to content

BESTYRELSEN

BLIV FRIVILLIG I STUDENTERHUSETS BESTYRELSE

Har du lyst til at arbejde strategisk med studerendes trivsel og fællesskaber i København samtidig med at lære om bestyrelsesarbejde og få nogle fede erfaringer på CV’et? Så bliv en del af studenterhusets bestyrelse!

Bestyrelsen i Studenterhuset er en demokratisk og 100% studenterdrevet bestyrelse, som arbejder med den strategiske udvikling af Studenterhuset i tæt samarbejde med foreningens ansatte og andre frivillige.

Som bestyrelsesmedlem får du et bredt udvalg af kompetencer og viden indenfor foreningsarbejde, strategisk mål og alle de fede aktiviteter og events, vi afholder i og udenfor Studenterhuset. Du kan dermed sætte dine interesser og holdninger i spil for at skabe det bedste miljø og trivsel for de mange studerende, som bruger Studenterhuset i deres hverdag. Vores bestyrelse fastlægger det værdigrundlag som hele vores organisation bygger på. 

Derudover bliver du en del af et fedt og understøttende fællesskab med resten af bestyrelsen, hvor der er højt til loftet og plads til forskellige hverdage ud over vores møder, aktiviteter, studieture mm. I april 2023 tog bestyrelsen og sekretariatet på studietur til Edinburgh og tidligere ture har gået til både indland og udland.

Bestyrelsen består af studerende fra hele Københavns Universitet, og der er ingen faglige forudsætninger for at være med – kun lysten til at gøre en forskel for studerende.

Som bestyrelsesmedlem får du

  • Bestyrelseserfaring indenfor udvikling, økonomi, strategisk foreningsdrift mm.
  • Et stærkt socialt fællesskab med de andre bestyrelsesmedlemmer.
  • Oplæg og workshops indenfor tematikker relevant for Studenterhuset og studerende (Vi har oplæg om bl.a. mental trivsel, diversitet, ensomhed, strategiudvikling mm.)

Som bestyrelsesmedlem forventes det at du

  • Kan deltage i et møde hver måned (af ca. 3 timers varighed).
  • Er studerende ved Københavns Universitet og har mindst et semester tilbage af studiet, når du vælges ind.
  • Kan stille op på en generalforsamling i medio marts.

Er du interesseret i at høre mere, eller vil du gerne sidde med på et bestyrelsesmøde? Skriv til forperson, Sarah Vestergaard på mail forperson@studenterhuset.com, og kom ind til en snak.

STUDENTERHUSET

Købmagergade 52
1150 København K

Studenterhuset er et af Københavns livligste café-/spillesteder og det mest levende kulturelle og faglige omdrejningspunkt for studentermiljøet i Københavnsområdet.

Back To Top