skip to Main Content

BESTYRELSEN

Vil du være frivillig i Studenterhusets bestyrelse og hjælpe os med at skabe det bedste hus for studerende i København?
Og læser du på Københavns Universitet?

Torsdag d. 30. marts afholder Studenterhuset generalforsamling, hvor en ny bestyrelse bestående af studerende skal vælges ind.

Som bestyrelsesmedlem får du et bredt udvalg af kompetencer og viden indenfor foreningsarbejde, strategisk mål og alle de fede aktiviteter og events, vi afholder i Studenterhuset. Du kan dermed sætte dine interesser og holdninger i spil for at skabe det bedste miljø og trivsel for de mange studerende, som bruger Studenterhuset i deres hverdag.

Vores bestyrelse fastlægge det værdigrundlag som hele vores hus bygger på. Derudover bliver du en del af et fedt og understøttende fællesskab med resten af bestyrelsen, hvor der er højt til loftet og plads til forskellige hverdage ud over vores møder, aktiviteter, studieture mm.

Som bestyrelsesmedlem forventes det, at du kan deltage i et møde hver måned i ca. 3 timer, men derudover bestemmer du selv, hvor meget du vil engagere dig.

Har du lyst til at høre mere om bestyrelsesarbejdet, eller vil du gerne stille op?
Så send en mail til forperson@studenterhuset.com med spørgsmål eller en opstilling.

STUDENTERHUSET

Købmagergade 52
1150 København K

Studenterhuset er et af Københavns livligste café-/spillesteder og det mest levende kulturelle og faglige omdrejningspunkt for studentermiljøet i Københavnsområdet.

Back To Top