Studenterhuset TO-GO

Vidste du, at Studenterhuset ikke bare er et hus på Købmagergade?

Studenterhuset er Københavns største studiemiljøorganisation, og vi ønsker at være til stede på alle KU’s fakulteter, hvor vi sammen med de studerende vil gøre København til en bedre by at studere i.

Hvis I skal holde en semesterstartsfest, julefrokost, afslutningsfest m.m., så hjælper vi jer gerne med at klare mange af de praktiske udfordringer, som den slags arrangementer kan byde på. Vi kan f.eks. komme med bar og mandskab til at betjene baren. Barpriserne er naturligvis yderst studievenlige.

Har I ikke en alkoholbevilling, så sørger vi også for at den kommer på plads. Vi kan desuden skaffe vagter, lydsystem, hjælp til booking af bands eller DJs, kontakt til madleverandører osv.

Skulle I stå og mangle nogle folk  til at lave en masse kaffe til en konference eller lignende, så kan vi også hjælpe jer med dét, ligesom vi også er eksperter i at holde større udendørsarrangementer.

Det, vi kræver af jer, er, at jeres arrangement er stort nok til, at det giver mening for os at rykke ud (min. 200 deltagere), og at I sørger for at finde egnede lokaler til arrangementet.

Studenterhuset er en non-profit forening med høj grad af frivilligt arrangement. Derfor går et evt. overskud fra et arrangement til, at lave andre spændende aktiviteter for studerende på Københavns Universitet.

Har I brug for vores assistance, så skriv en mail til barchef Mikkel Vinther (barchef@studenterhuset.com) og hør mere om mulighederne.

NB.: STUDENTERHUSET TO-GO henvender sig kun til arrangementer for studerende eller ansatte på KU, arrangeret af studerende eller ansatte på KU.