Deltagelse på KU´s Forårsfestival

Forårsfestivalen er dén dag i KU-året, hvor vi mødes på tværs af fakulteter, institutter, fag og faggrupper. Alle VIP, TAP og studerende er indbudt til en helt særlig eftermiddag og aften fuld af aktiviteter, musik og fest.

Festivalen er en lejlighed til at fremvise nogle af alle de ting, som findes på KU. Der vil naturligvis være finaler i KU-mesterskabet i fodbold (Universitetsfodbold), optræden af KU´s revyer, kor og orkestre.

Men hvad skal der mere ske? Er du med i vinklubben, jagtklubben, køkkenhaven, ølbryggerlauget eller cykelværkstedet? Har I en mobil klatrevæg, er skrappe til poetry slam – eller noget helt andet?

Og kunne I tænke at deltage d. 5. maj? Så organiserer vi et pavillontelt og strøm til jer, hvis I skal bruge det.

Hvis du har en idé, glæder vi os til at høre fra dig på kufestival@studenterhuset.com.
Meget gerne i god tid, for pladsplan og aktiviteter skal brand- og sikkerhedsgodkendes.

I udvælgelsen af de deltagende aktiviteter lægger vi vægt på:

 DELTAGELSE
At aktiviteten engagerer eller underholder deltagerne. Jo mere man kan deltage, jo bedre.

TVÆRFAGLIGHED/TVÆRFÆLLESSKAB
At aktiviteten er åben for deltagelse (helst også efter festivalen) af VIP, TAP og studerende – eller er åben for VIP fra andre fag/fakulteter etc.
Hvis I endda planlægger aktiviteten i et tværgående samarbejde, er der ikke et øje tørt.

NONPROFIT OG USPONSORERET
Forårsfestivalen er delvis sponsorfinansieret, så reklame for eller deltagelse af sponsorer på selve dagen kan kun ske efter forudgående aftale

IKKE MAD ELLER DRIKKE
I må gerne uddele bolcher eller kage. Men vi laver aftaler med streetfood-leverandører til studievenlige priser, og drikkevaresalget medfinansierer festivalprogrammet, så ingen salg eller uddeling af mad eller drikke.

MUSIK:

Et udvalg af frivillige musikelskende studerende og en ansvarlig chefbooker håndplukker musikken til KU’s Forårsfestival.

Har du idéer til bands, der vil være fede at have med på festivalen, så kig ind på Facebook-eventen, hvor der er en tråd med idéer. Smid gerne dit bud der. Vi kigger løbende på alle idéer.

Hvis du mener, at dit band eller de bands du repræsenterer er oplagte til at spille på en stor festivalscene, så er du velkommen til at sende en mail til kufestival@studenterhuset.com. Vi modtager dog rigtig mange mails, så der kan godt nå lidt tid før vi når igennem bunken og vender tilbage til dig.

Og lad os bare være ærlige: hvis ingen i bookinggruppen kender dit band, så er chancen for en rigtig koncert ikke stor. Men så er deltagelse i KU’s Bandbattle måske en oplagt mulighed?

Keep reading…

KU’s BAND BATTLE:

Til Forårsfestivalen vil vi finde det sejeste band på Københavns Universitet – og vi har brug for jer!

Spiller du i et band med dine medstuderende/kolleger på KU, så kan I være med i den første band battle på tværs af hele universitetet.

For at deltage skal I indsende 1-2 indspillede numre samt en kort bandbeskrivelse til bandbattle@studenterhuset.com senest d. 1. marts 2017.

Herefter udvælger vi tre finalister, som spiller tre numre hver på en af festivalens store scener.

Vinderen findes ud fra en blanding af publikums begejstring og dommerpanelets stemmer. Vinderen kan kalde sig KU’s Sejeste Band og se frem til en fuldlængde koncert til Studenterhusets store immatrikulationsfest i 2017.

… Og så det med småt:
Minimum 2/3 af bandets medlemmer skal være indskrevet eller ansat på Københavns Universitet.
Bandbeskrivelsen skal angive bandmedlemmer og studier.
Bandet skal selvfølgelig være i stand til at spille på Forårsfestivalen d. 5. maj 2017 om eftermiddagen.

De tre fremførte numre må max have en samlet varighed på 15 minutter.

Vi glæder os til at høre fra jer!