11
januar
21:00 — 23:00
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
Gratis
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Studenterhuset LIVE: Dottir + Lærke Corfix

Det her bliver en stærk musikaften! Glæd dig til tonerne af Dottir og Lærke Corfix på en smuk januaraften.

DOTTIR
Med base i København, og rødder i Færøerne, Italien og Danmark, leverer Dóttir alternativ nordisk rock, som af forunderlige og uventede veje tager lytteren på en melankolsk og poetisk rejse mod nord.

“Et skær af noget mytisk, samtidig med at det også emmer af kølig coolness. Nordatlantisk tåge og forrevne kyster møder dyster metropol,” skrev GFR om trioens debut EP ”Division”, som udkom i 2017.

Live bliver musikken leveret i en mere rå og upoleret form, men beholder stadig sin melodiske karakter. Synergien mellem dronebas, shamanske trommer og drømmende ekkoguitar danner et springbræt for skæve fraseringer og melodier i vokalen.

Lydbilledet bevæger sig i et eksperimenterende, gådefuldt og mystisk univers og former sig som et bjerglandskab, hvor lytteren svæver mellem intens krystalklar intimitet og kraftfulde passager.

LÆRKE CORFIX
Lærke Corfix indtager dit hjerte med sine udsøgte tekster, næret af hendes elektrificerende guitarspil og enestående stemme, der har indbragt hende begejstrede anmeldelser fra magasiner som Le quitidien, og Gaffa.

Hun har på sin omfattende turné igennem den europæiske undergrundsscene tiltrukket sig interesse fra internationale navne som Shilpa Ray, Aske Jacoby, Jacob Whitesides og Brian Molko, som på personlig forespørgsel inviterede Lærke Corfix til at varme op for Placebo, til deres udsolgte homeground koncert i Luxembourg på deres “20 years of Placebo” tur 2017. Hun har netop udgivet sin første plade i eget navn som allerede har høstet gode anmeldelser i udlandet og som netop er udvalgt til “Månedens Uhørt ” I Gaffa 1/6 2017… Lærkes kraftfulde stemme, sangskrivning om eksistentielle afsøgende emner vil lokke dig dybt ind i mørke skove.

Hun har en helt særlig evne til at fjerne rummet mellem performer og publikum som gennem hendes intuition for hooks og kontroversielle plots vil bjergtage selv den mest distraherede lytter, idet hun kravler ind i hovedet på en morder eller tager dig med til kanten af en ørkenstorm. Lærke Corfix sammenlignes ofte med artister som PJ Harvey, Adele, Alanis Morissette og Feist, idet hun væver en sømløs tapet af stemmer og udfolder sit brede vokale spektrum i en utæmmet, ærlig og inderlig præstation.

Detaljer

Dato:
11 januar
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Organizer:
Studenterhuset