20
april
21:00 — 23:00
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
Gratis
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Studenterhuset LIVE: Chris & Kean + support: Anna Scharling

Chris & Kean er en kvartet fra Roskilde/København, der spiller intens energisk rockmusik inspireret af 1960’ernes britiske garagerock, amerikansk R’n’B og klassisk punk ala The Sonics, Flamin’ Groovies, Ramones, Rolling Stones og The Kinks.

Sangene er korte, rå, hurtige, melodiøse, og bandet er kendt for sin højspændte live-energi og flamboyante scenepræsens.

Chris & Kean har eksisteret siden 2014 og har ved flere lejligheder leveret shows til steder som Gimle (som opvarmning for BAAL), Rust, Pumpehuset, Forbrændingen, Råhuset m.fl. Alle koncerter er præget af tæt publikumskontakt og uforfalsket spilleglæde og rockattitude.

Med deres debut EP ”Cigarette”, som er indspillet af Rasmus Frederik Larsen i det uafhængige INSP! Sound Studio i Roskilde, er Chris & Kean kommet for at hælde gin op i glassene og sætte ild til en aften fuld af ømme halse, opstemte underliv, rødglødende ører og visheden om, hvordan organisk, upoleret garagerock fra genrens gyldne dage, skal leveres.
Soundcloud: https://soundcloud.com/chrisnkean
Facebook: https://www.facebook.com/chrisnkean

SUPPORT: Anna Scharling er en ny nordisk fortolker af singer-songwriter genren.

Hun formår som ingen anden at forføre sin lytter i både det musikalske og lyriske univers, med dybtfølte tekster og en højst unik stemme, der ofte når engleagtige højder.

Hun udgav en EP i 2015 og senest debutalbummet “Sleeping at the Gates” der udkom 3.marts 2017. Begge plader er produceret i tæt samarbejde med multiinstrumentalisten Gustaf Ljunggren, som hun også optræder live med foruden guitaristen Anna Roemer.

Detaljer

Dato:
20, april 2017
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Organizer:
Studenterhuset