06
maj
21:00 — 23:55
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
Gratis
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

RUSK & Studenterhuset presents: Doom Honey + Yield

Musikforeningen RUSK byder i samarbejde med Studenterhuset indenfor til en rockaften, med cremen af foreningens prog- og indierock-eksponenter. Glæd dig til en aften med:

DOOM HONEY er et ny energisk rock-duo med en massiv-lyd, trods at være kun bassist og trommeslager! Duoen tager dig med tilbage til den progressive rocks rødder! Bandet er et nyere samarbejde mellem to rutinerede herrer inden for rockens verden:

Olafur Snorrason (bass & vokal) & Mads Andersen (trommer). De to musikere er forenede i en vision om at skabe musik med udgangspunkt i rødderne, både i lyd og udtryk, for at skabe et frit univers for duoens rockmusik. Inspirationen kommer fra rocklegender som ”Led Zeppelin”, ”King Crimson” – hvor sangene strækker sig fra psykedeliske, sfæriske passager, til det beat, blues og rock’n’roll orienterede udtryk.

YIELD er et band, som spiller alternativ rock, med musikalske rødder i 90’ernes grunge, men med en lyd, der rækker langt ud over genrens almindelige spilleregler. De fire medlemmer kommer alle fra forskellige musikalske baggrunde, og er hver især med til at præge musikken frem mod den lyd, der er kendetegnet for Yield.

I december 2016 udkom Yields selvudgivne debut-EP, Chains, der er det perfekte eksempel på de stærke melodier og den alsidighed, der er kernen i deres musik. Yield arbejder i øjeblikket på deres kommende debutalbum; et konceptalbum om magt, korruption, uvidenhed og manipulation.

Vi glæder os til en stærk rockaften!

Detaljer

Dato:
6, maj 2017
Tidspunkt:
21:00 - 23:55
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Organizer:
Studenterhuset