21
juni
20:00 — 22:00
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
Gratis
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

MereEndMusik / Balthasar + T-man / Intimkoncert og Q&A

”Når musik bliver brugt terapeutisk kan der opstå noget unikt”
– citat Det Godt Nok

INTIMKONCERT og Q&A med // GRATIS entré

<> Balthasar
med albummet “Dysfunktion og klarsyn”

<> T-man
med EPen “Shake of the shame”

R.AP er i dag en af de mest populære musikgenre, og samtidig et stærkt middel til viden og selverkendelse for både de lyttende og udøvende. Struglaz og Studenterhuset inviterer onsdag d. 21 juni til en aften med fokus på to stærkt personlige udtryk, der ved at sætte ord på sine oplevelser og tanker bryder med de barrierer og tabuer vi er blevet vandt ikke at snakke om.

Arrangementet er gratis, vil foregå på Studenterhusets café-scene og forløbe fra kl. 20:00-22:00. Musikken starter kl. 20.30 med to 40 min. koncerter fra Balthasar og T-man, som begge vil spille numre fra sine aktuelle udgivelser, samt forklare lidt om tankerne bag
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til musikken i slutningen af hver performance.
————————–————————–————————

BALTHASAR
Balthasar er efter 7 års musikalsk tavshed aktuel med albummet ”Dysfunktion og Klarsyn”. Et album om angst, depression og om at miste.

”Er det virkelig hans fejl jeg faldt i flasken?
En last i tasken er ik’ en undskyldning for manden bag masken”.
– sådan rapper Balthasar på nummeret ”Misbrug”. En reference til en fraværende faderfigur, som hånd i hånd med en tilbagevendende angst er det ufrivillige omdrejningspunkt på Balthasars kommende plade. Selv fortæller han om albummet:

“Dysfunktion og klarsyn” har været en erkendelsesrejse, lige så meget som det har været et musik-projekt. I løbet af de seneste år har albummet været “færdigt” fire-fem gange, men for hver gang det har skiftet form, er det gået mere og mere i én retning og i ét med den overordnede tematik – den personlige fortælling om psykisk sygdom og sorg. “Dysfunktion og klarsyn” er et selvportræt, der tager udgangspunkt i perioden 2010-2017, hvor frustration førte til stress, som første til misbrug, som førte til angst og slutteligt udmundede sig i en dyb depression. Jeg har forsøgt at beskrive alt hvad jeg har følt og gennemgået med størst mulig ærlighed og i et sprog, hvor pointerne bliver pakket ud og ikke ind”.
Lyt: https://www.youtube.com/watch?v=L88VVU1DzUs

T-MAN
Rapper, handikappet og rollemodel

”Selvom man er handikappet kan man sagtens nå sine drømme”,
– og T-mans drøm er at kommunikere og inspirere andre gennem musikken, og gøre en forskel for mennesker der ikke tror på sig selv eller ikke tror på andre.

Med en vilje til at gøre en forskel for andre og en usammenlignelig passion for rap, har T-man AKA. Thomas Foscolo skabt udgivelsen “Shake Of The Shame” i samarbejde med musikselskabet Struglaz.
Inden rap-karrieren hed T-Man kun Thomas, gik til ekstra ord-blinde dansk undervisning og kunne ikke skrive selv. Han er spastiker, har meget lidt funktion i højre hånd og humper lidt når han går. Som følge af sit handicap har T-Man nogle kognitive problemer, som gør det svært for ham at danne sig overblik over en arbejdsopgave og holde styr på f.eks datoer og tider.

Musikken har motiveret Thomas til at udvikle sig på flere områder og en givet ham en mulighed for at føle sig ligeværdig og anerkendt. En følelse, det som handicappet kan være rigtig svært at få. T-man har tidligere udgivet en EP på dansk, men har altid været mere draget af den amerikanske rapscene, hvor han henter sin store inspiration. Det var derfor naturligt at skifte til det engelske sprog, og skabe EP’en ”Shake Of The Shame”, der tager udgangspunkt i T-mans møde med omverdenen og om hvordan verden møder ham i 2017.

Lyt: https://www.youtube.com/watch?v=TCeXn55mh0A

Detaljer

Dato:
21, juni 2017
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Organizer:
Studenterhuset