13
oktober
18:00 — 23:00
Studenterhuset
Købmagergade 52

1150 KBH K,
Gratis
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

KulturNat 2017 – Hans Andrias + Thompson Springs

Når KulturNat 2017 rammer København den 13. oktober, slår Studenterhuset dørene op til en aften ud over det sædvanlige.

Udover fede koncerter kan du nemlig opleve Studenterhuset “behind the scene”. Denne aften får du mulighed for at se meget mere af huset, når vi er klar med rundvisninger fra kælder til kvist.

Hvad var der egentlig i huset, da det blev opført igen efter branden i 1728? Hvor længe har Københavns studenter brugt huset? Og hvordan ser et studenterhus og kulturhus egentlig ud på bagsiden?
Alt dette kan du blive meget klogere på denne aften.

Vi er klar med rundvisninger fra kl. 18.00 og frem til 22.00 med afgang fra gården klokken hel og halv. Du behøver ikke at tilmelde dig – bare mød op.

LIVEMUSIK:

Kl. 20.30: Thompson Springs (US)
Amerikanske Matt Smith skabte Thompson Springs ud fra en samling af ophobede sange om hjertekvaler. Hans sange er personlige versioner af virkeligheden og hans drivkraft for, at ideér kan blive til virkelighed.

Kl. 21.30: Hans Andrias
I 2016 udgav Hans Andrias sit roste debutalbum ‘Vision’. I Marts 2017 vinder han prisen ‘Audience Award’ til FMA (Færøsk Music Awards) og i juli spillede han !G Festival på Færøerne.
Oplev færøske sangskriver HANS ANDRIAS med hans charmerende stemme, akustiske guitar og mundharmonika her på studenterhuset.

DJ Lars da Fari holder desuden gang i dansegulvet resten af natten.

I ægte KulturNat-stil sørger vi også for at trække Studenterhuset helt ud på Købmagergade, så du kan også købe øl, kaffe/the og varm kakao udenfor.

NB:Du behøver ikke et KulturPas for at deltage i aktiviteterne.

Detaljer

Dato:
13, oktober 2017
Tidspunkt:
18:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Organizer:
Studenterhuset