16
september
20:00 — 03:00
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
40kr.
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Hellbound // Pectora / Impalers / Barricade

Den 16. september er helvede igen løs på Studenterhuset, for langt om længe er det endelig er blevet tid til endnu en omgang Hellbound!

Vi er mere end glade for at kunne annoncere, at Hellbound er tilbage på Studenterhuset.

Det kommer til at foregå en håndfuld gange om året, hvor vi igen må spille pissehøjt, mens stemningen som altid er sublim, og øllene har aldrig været koldere.

Så for at markere Hellbounds tilbagevenden til det københavnske metalmiljø har vi denne gang allieret os med PECTORA og IMPALERS, der er klar til at fylde Studenterhuset og skabe den første af mange festlige fejringer af metalkulturen.

Pectora er efterhånden fast inventar på den københavnske metalscene. De fem gutter leverer heavy metal, når det er mest ægte, hvilket senest har gjort sig gældende på EP’en ”Redemption”, der udkom tidligere i år, og vi er ikke et sekund i tvivl om, at de nok skal formå at få sat gang i festen.

Aarhusianske Impalers har ved flere lejligheder vist sig som nogle af landets mest fornemme bannerførere for old-school 80’er-thrash. Og skal man tro de første anmeldelser, er den kommende udgivelse ”The Celestial Dictator” blot endnu en tilføjelse til bandets imponerende metier.

Sidst men ikke mindst har vi også den store fornøjelse af at byde velkommen til Barricade, der efter en udskiftning har arbejdet hårdt hele sommeren på at køre en ny bassist i stilling. Nu er de tilbage i højeste gear, så forvent støvet sludge og hårdtslående hardcore for alle pengene!

Vi er desuden ikke færdige med at kunne offentliggøre navne til denne udgave af Hellbound, så følg med Hellbounds Facebookevent

Detaljer

Dato:
16, september 2017
Tidspunkt:
20:00 - 03:00
Pris:
40kr.
Begivenhed Kategori:
Organizer:
Studenterhuset