13
maj
20:00 — 04:00
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
50kr.
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Folkamok! // 12.0

FOLKAMOK er tilbage – og det med det måske svedigste program nogensinde! Det gør de med en dobbelt omgang plade release og et brag af et bal.

Spöket i Köket – Release Party

Spöket i Köket er et Svensk/Dansk ti-hovedet folkemusikmonster med hale. Halen består af lige dele polskaer, reels, vals, polka, strathspey, schottis, jig, viser og dans!

Dette spøgelse spiller violin, drejelire, fodtramp, fuld blæsersektion og en masse masse andet, alt dette i musikken, der kommer fra nordisk og canadisk folkemusiktradition blandet med spøgelsets egne kompositioner.

Hvis du nogensinde har ville opleve folkemusik for bigband udblæsning, så er det her du får muligheden!

Spöket har udgivet deres nye skive ”Den nya spisen”, som ti-mandsbandet kommer og giver et københavnsk release-party!

 

Pøbel – Release Party

Pøbel er en “leger-trup” der spiller stemningfuld, dansabel og medrivende middelaldermusik fremført på et væld af tidstypiske instrumenter som fx. drejelire, fedel, sækkepiber, skalmejer, fløjter, og diverse middelalderlige trommer.

Denne middelalderlige invasion kommer til at smide en kædedansbombe i midten af Studenterhuset, hvor vi alle skal danse og feste til den lyse morgen.

Ostinat Expressen

Ostinat Expressen Blev dannet i tidernes morgen i 1995. Dengang var folkemusikken et frø af hvad den har udviklet sig til i dag.
Mellodier de spiller er både nykomponerede og traditionelle numre med pift af både bluegrass, jazz og andet godt. Det er musik der egner sig til både lytning og dans.

De fleste af medlemmerne af Ostinat Expressen var med til at så kimen af folkemusikken i Danmark. De var bl.a. med til at starte ROD (rodfolk.dk) og folkemusiklinjen på konservatoriet i Odense. De er klar til at fyre op for et brag af et bal her til FOLKAMOK, som en helt ny ting i vores program.

Entre: 50 kr

FOLKAMOK! er en tilbagevendende endags-festival, som siden 2013 har søgt at udfordre, bibeholde og sprede folke- og verdensmusik i form af et brag af en fest til den bredeste målgruppe tænkeligt.

Vi glæder os til at se jer til et brag af en fest denne aften på Studenterhuset!

Detaljer

Dato:
13, maj 2017
Tidspunkt:
20:00 - 04:00
Pris:
50kr.
Begivenhed Kategori:
Organizer:
Studenterhuset