20
maj
20:00 — 03:00
Studenterhuset, Caféen
Købmagergade 52

1150 Kbh K.,
40kr.
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

DIRT FORGE Releaseparty + support: Konvent + Alkymist

Children of the Sun/ Copenhagen Psych Fest, Tråd Booking og Studenterhuset præsenterer Dirt Forge releaseparty for debutalbummet “SOOTHSAYER”, der udkommer officielt d. 30/5-2017.

Dirt Forge fandt sammen som band i efteråret 2014, og siden da har der ikke været tid til at se tilbage. Med shows som support for Crowbar, Monolord og Rising, pladser på festivalerne Northern Discomfort og Dark Mental Festival samt en danmarksturné med Bersærk, Grusom og Slowjoint i 2016 er vi nu klar til at tage skridtet videre – så kom ned på Studenterhuset og fejr DIY-udgivelsen af vores debutplade “Soothsayer”!

Efter indspilninger med producer Chris Fielding (Electric Wizard, Conan, Primodrial, Napalm Death m.fl.) i Liverpool tilbage i november sidste år kunne vi ikke være mere tilfredse med resultatet, og vi glæder os virkelig meget til endelig at kunne dele det færdige resultat med omverdenen.

På aftenen vil “Soothsayer” kunne erhverves på vinyl til speciel introduktionspris. Derudover vil der være nye t-shirts til salg – og det gamle merch og plader ryger på oprydningsudsalg (så kan vi betale vores plade-gæld af…)

Udover Dirt Forge på scenen vil de nye doom metal bands ALKYMIST og KONVENT agere support, og før, mellem og efter koncerterne vil det københavnske doom metal-band Gaia Official vende tunge plader!

Det koster kun 40 kr i indgang, og har du billet til Children of the Sun-festivalen, der finder sted ugen efter, er entréen gratis! Derudover er baren billig (der er happy hour!), og efter ombygninen af Studenterhuset, glæder vi os også til at teste, hvor højt deres anlæg kan spille nu.

Kom og få en fest og fejr det med os!

Detaljer

Dato:
20, maj 2017
Tidspunkt:
20:00 - 03:00
Pris:
40kr.
Begivenhed Kategori:
Organizer:
Studenterhuset