Event Crew

>>Der er ikke flere pladser i denne frivilliggruppe. Hvis du vil skrives på ventelisten, så udfyld formularen nederst på siden. Tak!<<

Drømmer du om at planlægge store temafester? Og elsker du at skabe sjove events for andre studerende? Har du lyst til at lære og få erfaring med eventplanlægning, markedsføring og afvikling? Og har du lyst til at møde andre studerende imens?

Så skal du være en del af Studenterhusets Event Crew, hvor vi hjælper dig med at realisere dine event-idéer, og giver dig kompetencer indenfor eventplanlægning.

Event Crew er en frivilliggruppe for alle dem, der er vilde med at skabe forskellige og fantastiske events for studerende i København.

Vi organiserer ekstravagante temafester, hyggelige café-aftener og inspirerende sociale events – og der er plads til dine idéer også, så længe du er frisk på at give en hånd med.

Vi har lokalerne, en bar og rammerne; du kommer med idéerne, entusiasmen og arbejdskraften.

Du får mulighed for at deltage i eventgruppens uddannelsesworkshops, hvor du kommer mere i dybden både i forståelsen af de kreative processer og i forhold til afvikling.

Vi arbejder med 4 områder, som du kan være en del af:

  • Teknisk afvikling, især forberedelse og teknisk afvikling af lys og video.
  • Markedsføring, især pre-produktion af video-clips, tekst og grafik til SoMe & live-feeds
  • Produktionsansvar, især produktionsplan og afvikling på dagen for eventet
  • Dekoration, især at bygge egne dekorationer + oppyntning

Som en del af eventgruppen skal du:

  • I udgangspunktet kunne være frivillig i et år (ikke bindende)
  • Være studerende.
  • Deltage i ca. 2 månedlige planlægningsmøder.
  • Være med til at afvikle en event ca. hver anden måned.

Som frivillig på Studenterhuset får du en række fordele, som gratis kaffe, særlig rabat i baren og gratis adgang til alle Studenterhusets koncerter.

 

Er det noget for dig? Klik på linket herunder og udfyld din ansøgning. Så modtager du mere info derefter:

https://www.surveymonkey.com/r/5V7DW6Y

Vi afholder et introduktionsmøde for alle nye frivillige den 7. februar 2018 kl. 18.00, så udfyld gerne formularen før, så du kan blive inviteret med.