Har du lyst til at have det sjovt med andre frivillige, mens I laver lækker mad?

NB: På grund af Covid-19 kan vi ikke afholde folkekøkken indtil videre i dette semester. 

Hver onsdag kl. 16.00-21.00 har du mulighed for sammen med en gruppe engagerede og sociale frivillige at lave mad til Studenterhusets folkekøkken. I laver mad til ca. 70 mennesker og sørger for, at de fremmødte spisende får en god oplevelse over et gedigent hjemmelavet måltid mad.

Få inspiration til nye retter, nye venner, der deler din madglæde, og vær med til at gøre livet lidt nemmere for de studerende, der ikke selv gider lave mad.

Du skal være studerende og kunne tage 3 vagter af 5 timer pr. måned. Vi anbefaler derfor, at du også bliver en del af vores bar-gruppe, når du er en del af Folkekøkken-gruppen, så du selv kan bestemme, om du vil tage vagter i Folkekøkkenet eller i baren.

Som frivillig på Studenterhuset får du en række fordele, som gratis kaffe, særlig rabat i baren og gratis adgang til alle Studenterhusets koncerter.

Hvis det lyder som noget for dig, så kontakt os ved at udfylde denne formular, skriv i kommentarfeltet at du er interesseret i at være frivillig i Folkekøkkenet.