Language Café

Har du en lidenskab til sprog? Eller vil du helst bare øve dem? Er du klar på at dele dit sprog og kultur med andre internationale mennesker?

Language Caféen finder sted hver anden weekend i Main Hall på Studenterhuset, og er organiseret af dedikerede frivillige.

Som frivillig vil du være vært for et bord, hvor du vil komme til at snakke med fremmede mennesker på dansk, – eller et andet sprog du kan flydende.

Alle, som gerne vil lære eller øve sproget, kan komme hen og føre en samtale med dig og de andre deltagere.

Hver gang vil der være et lille tema forberedt – bare for at bryde isen (fx Mad, Hobbyer osv.), men alle kan sætte deres præg på samtalen. Det er en fantastisk måde at dele dit eget sprog og kultur på, mens du samtidigt får nye venner fra hele verden.

Undervisningserfaring er ikke et krav – alt du skal kunne er at snakke med mennesker. Hver vagt varer 3 timer, og Language Caféen foregår i Main Hall i Studenterhuset hver anden lørdag fra 14:30-17:30. Det er et krav at du tager minimum én vagt per måned!

At være vært betyder også at du bliver en del af Studenterhusets meget sociale fællesskab af frivillige, som kommer fra mere end 40 forskellige lande.

Vil du være med? Send en mail til languagecafe@studenterhuset.com, og fortæl os hvorfor lige netop du vil være en fremstående sprog-vært.