Sociale events

>> Der er i øjeblikket venteliste til denne gruppe. Du er velkommen til at udfylde formularen, og så vender vi tilbage, når er der åbne pladser igen. Tak <<
Drømmer du om at planlægge store temafester? Og elsker du at skabe sjove events for andre studerende? Og har du lyst til at møde andre studerende imens?
Så skal du være en del af Studenterhusets Eventgruppe, hvor vi hjælper dig med at realisere dine event-ideer.

Eventgruppen er en frivilliggruppe for alle dem, der er vild med at skabe forskellige og fantastiske events for studerende i København.

Vi organiserer ekstravagante temafester, hyggelige café-aftener og inspirerende sociale events – og der er plads til alle dine idéer også, så længe du er frisk på at give en hånd med.
Vi har lokalerne, en bar og rammerne; du kommer med idéerne, entusiasmen og arbejdskraften.
Du får mulighed for at deltage i eventgruppens uddannelsesworkshops, hvor du kommer mere i dybden både i forståelsen af de kreative processer og i forhold til afvikling.
Som en del af Eventgruppen skal du deltage i planlægningen og afviklingen af mindst to events/fester per semester, men du må meget gerne være med i flere!
  • Du kommer til at være en del af planlægningen og indkøb af dekorationer osv, i opsætningen og oppyntningen og med oprydningen.
  • Hver vagt er på omkring 10 timer, hvor du er med fra start til slut, når eventen/festen afvikles på bedst mulig vis. Og vi garanterer, at der også er rig mulighed for at feste og hygge dig imens.
Er det noget for dig? Klik på linket herunder og udfyld din ansøgning. Så modtager du mere info derefter:
Vi afholder altid et introduktionsmøde for alle nye frivillige i starten af september, så husk at tilmeld dig før dette.